Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Arazi-Tipi Taşocağı Taşıtları

Arazi tipi taşocağı araçlarının hizmet ömrü geliştirildi

NSK arazi tipi araçlarda kullanılan rulmanları, her gün maruz kalınan toz, çamur, aşırı yük ve aşırı sıcaklık gibi çok zor şartlarda artırılmış hizmet ömrü temin edecek şekilde tasarlanmışlardır.

Aşırı yüke dayanma değerleri daha uzun ömür için, daha fazla sayıda, daha büyük makaralarla donatılmış NSK HR serisi konik makaralı rulmanları, ikili kullanımlarda kombine radyal ve eksenel yükleri karşılayabilme yeteneğine sahiptir. Bunlar; arazi kamyonlarının tekerlek, diferansiyel ve nihai tahriklerinde; paletli dozerlerin şanzıman ve hız-düşürücülerinde; lastik tekerlekli yükleyicilerin şanzıman ve ön akslarında ve hidrolik ekskavatörlerin dönüş motorlarında kullanılmak üzere tasarlanmışlardır.

Ayrıca, NSK' nın EW/EM serisi silindirik makaralı rulmanları da, tasarımlarındaki entegre ilave makaralar sayesinde yüksek performans sağlayan bir diğer ürün gamıdır. Arazi kamyonlarının diferansiyellerini, paletli dozerlerin şanzıman ve tork konvertörlerini, lastik tekerlekli yükleyicilerin şanzımanlarını optimize etmek üzere tasarlanmış EW/EM serisi silindirik makaralı rulmanlar, özellikle büyük radyal yükleri taşıma yeteneğine sahip olup yüksek hız uygulamaları için de uygundurlar. Çelik ve pirinç kafesli olarak verilen bu rulmanlar, klasik silindirik makaralı rulmanlardan yaklaşık iki kat daha uzun ve mükemmel çalışma ömrüne ek olarak, standart ebatlı rulmanlar için yüksek yük taşıma özellikleri sunarlar.

Paletli dozerlerin şanzımanlarındaki EW/EM serisi silindirik makaralı rulmanları tamamlamak üzere tasarlanmış olan NSK'nın en son oynak makaralı rulmanları: NSKHPS serisidir. NSKHPS serisi rulmanlar, aynı boyuttaki konvansiyonel rulmanlara oranla iki kata kadar daha uzun ömür ve %20'ye kadar artırılmış azami hız sınırı gibi yeni performans değerleri sunar. Bakım masraflarını, enerji maliyetlerini azaltıp, ürün tasarım boyutlarını küçültmeye olanak sağlaması bakımından kullanıcılara önemli yararlar sağlar.

Arazi araçları için NSK çözümleri üzerine tavsiyeler, ve taşocağı uygulamalarına ilişkin diğer tüm NSK çözümleri için lütfen bize danışınız. Eğitim destekli ve yoğun teknik uzmanlıkla beslenen rulman ikame programımız, tesis ve makinalarından en yüksek verimi almaları için müşterilerimize en uygun rulman çözümleri sunmaktadır.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız