Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Conveyors

NSK rulmanları konveyörlerinizin ömrünü uzatmaya yardımcı olur

Taşocağı konveyörlerindeki NSK rulmanları

Konveyörler taşocaklarının atardamarlarıdır. Ağır çalışma koşularına maruz kaldıklarından, makaralarında, kasnak motorlarında veya dişli kutularındaki rulmanların arızalanması pahalı iş aksamalarına yol açar. NSKHPS serisi oynak makaralı rulmanları, bu problemleri etkin şekilde ortadan kaldırır. NSKHPS serisi, aynı ebatlı standart oynak makaralı rulmanlara kıyasla iki kat daha fazla çalışma ömrü ile (kaymayı en aza indirmesi sonucu) daha yüksek performansa, ve %20 artırılmış azami çalışma devrine sahiptir. Bu performans avantajları bakım ve enerji masraflarını azaltarak, -sıklıkla- ürün ebadının küçültülebilmesini sağlayarak, konveyör çalışmasında kullanıcıya önemli katkılarda bulunur.

Taşocağı konveyörlerinde rulman ömrünü iyileştirmek için diğer bir çözüm yolu da Molded-Oil serisi rulmanların kullanılmasıdır. Yağ emdirilmiş bir polimer olan Molded-Oil, ulaşılması zor ve/veya yağ ve gres emici tozların oluştuğu yerlerde kullanılan konveyör rulmanları için çözüm sağlar. Yoğun kire maruz kalan ortamlarda çalışan rulmanlar, bakım gerektirmeden güvenilir şekilde çalışmaya devam eder. Aynı şekilde, mevcut ve genellikle masraflı makina parçalarını yağlama yöntemlerinin yerini alarak tesis operatörlerinin gerçek anlamda maliyet tasarrufu yapabilmesini sağlar.

HPS serisi ve Molded-Oil serisi rulmanlar ile ilgili tavsiyeler ve taşocağı uygulamalarına ilişkin diğer tüm NSK çözümleri için lütfen bize danışın. Eğitim destekli ve yoğun teknik uzmanlıkla beslenen rulman ikame programımız, tesis ve makinalarından en yüksek verimi hedefleyen müşterilerimize uygun rulman çözümleri sunmaktadır.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız