Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2017-02-09

NSK Agri Disc Hub ünitelerinin Galucho Machinery tarafından üretilen diskli tırmıklarda kullanılması onaylandı.

En son diskli tırmık teknolojisinde, kaliteyi arttırmak, maliyetleri düşürmek ve çevreyi korumak için güvenilir rulman çözümleri gerekir. Sert, kuru ve aşındırıcı arazi nedeniyle sürekli kire, neme, titreşime ve darbeye maruz kalınan çiftliklerde kullanılan makinelerin zorlu koşullarla karşılaşması sonucunda, diskli tırmık rulmanlarının uzun çalışma ömrüne sahip olma potansiyeli sınırlı olur. Ancak, NSK’nın Agri Disc Hub’ı tarımsal uygulamalar için özel olarak tasarlanmıştır. Agri Disc Hub, diskli tırmıklarda daha fazla üretkenlik, daha düşük maliyet ve çevre koruma için tarımsal ihtiyaçları karşılayan son derece sağlam bir ünitedir. Bu üniteler, çok yüksek eksenel ve radyal yükleri destekleyebilen çift sıralı eğik bilyalı rulmanlardan oluşur. Örneğin, toprak içindeki taşların neden olduğu her türlü ani darbe, dolgu ekipmanın hareket yönüyle alakal konumlandırıldığı açının sonucu olarak yüksek eksenel yükler meydana getirir. Ayrıca, toz gibi aşındırıcı maddelerin, suyun ve gübrenin neden olduğu korozyonun, pek çok geleneksel rulman için sorunlara neden olduğu bilinmektedir.

Aksine, Agri Disc Hub’lar, tarımsal kullanımın neden olduğu ciddi mekanik gerilim esnasında bile ekipmanın çalışma ömrünü bakıma gerek kalmaksızın uzatır (böylece zamandan tasarruf sağlar). Bu uzatılmış ömür, makine çiftlik gübresi ile veya yüksek basınçlı su jetleri ile (temizleme esnasında) temas ettiğinde bile, aşındırıcı tozun ve nemin rulmanların içine girmesini engelleyen, verimliliği yüksek, optimize edilmiş keçe sistemi gibi önemli özellikler sayesinde olur. Ayrıca gresin zemine damlaması da mümkün değildir; çünkü Agri Disc Hub rulmanlarının ilave yağlamaya ihtiyacı yoktur. Böylece çevre de korunmuş olur. NSKnın Agri Disc Hubları bir flanş ile doğrudan her türlü diskli tırmığa yerleştirilir.

NSK Agri Disc Hub’ları çok yüksek eksenel ve radyal yükleri destekleyebilen çift sıralı eğik bilyalı rulmanlardan oluşur.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız