Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Lineer Hareket Kontrol - 2017-09-14

DIN standardına sahip yeni nesil vidalı miller

NSK, geçtiğimiz günlerde Hanover, Almanya'da gerçekleştirilen EMO 2017 fuarında takım tezgâhı performansını arttırmak amacıyla tasarlanan yeni ürünlerini tanıttı. Yenilikler arasında, DIN standardına sahip yeni nesil vidalı miller de vardı. Yüksek hızlı, az gürültülü vidalı miller, Avrupa takım tezgâhları uygulamalarına özel belirli gereksinimleri karşılamakla kalmıyor, ayrıca boyutsal ve tolerans sınıfları açısından DIN 69051'e (ISO 3408) de uyum sağlıyor.

32 ila 63 mm arasında mil çapı ve 10 ila 40 mm arasında hatveye sahip yüksek hızlı, düşük gürültülü yeni vidalı miller Avrupa takım tezgâhı uygulamaları için 160.000 dn'lik hız faktörü sunar. Bu performans seviyesi, millerin çok hassas konumlandırmaya ihtiyaç duyulan yüksek hızlı işleme uygulamalarında hiçbir kısıtlama olmadan kullanılmalarını sağlar.

Yeni vidalı millerin sorunsuz çalışma özellikleri de yeni bir karşılaştırmalı değerlendirme unsuru yaratarak, lineer sistemde mümkün olan en düşük titreşimler için optimum önkoşulları sağlarken, aynı zamanda gürültü seviyelerini de azaltmaktadır. Bu avantajlı özelliklerin temel unsurları arasında, yeni seriyle uyumlu olması için tasarlanan bilya deflektörleri bulunmaktadır.

NSK, 1960'tan beri takım tezgâhları için vidalı miller üretmektedir. Günümüzde, ürün portföyü geniş bir yelpazeye sahiptir; 4 ila 200 mm arasında mil çaplarının yanı sıra çok düşük gürültü, kısa vuruş  ve maksimum pozisyonlama hassasiyeti gibi belirli gereksinimler için çeşitli tipler de sunulmaktadır.

 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız