Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Lineer Hareket Kontrol - 2018-01-23

   
Yüksek yüklü vidalı millerin NSK HTF-SRE serisi, enjeksiyon kalıplama makinelerinin dinamik doğrusal eksenlerinde kullanılmak üzere artık daha küçük çaplı miller halinde mevcuttur.

NSK'nın HTF-SRD yüksek yüklü vidalı millerin, enjeksiyon kalıplama makinelerindeki sıkıştırma üniteleri için daha geniş uçlu alternatifleri, 3 m/s'ye kadar ultra hızlı besleme süratine ulaşıyor.

3 m/s'ye kadar lineer hızlarda (bu tip uygulamalarda klasik vidalı millerin iki katı daha hızlıdır) NSK, dünyanın en hızlı yüksek yüklü vidalı milini sunmaktadır. HTF-SRE ve HTF-SRD serilerine yapılan son eklentiler, tüm elektrikli plastik enjeksiyon kalıplama makinelerinin sıkıştırma ve dinamik eksenlerinin şimdi daha hızlı ivmelenme ve daha yüksek nihai hızdan yararlanabileceği anlamına geliyor.

1996 yılında NSK, hem düşük hem de yüksek performans aralığında o zamandan beri sürekli genişlemekte olan ilk yüksek yüklü vidalı mil HTF serisini geliştirdi. Daha kısa dönüş sürelerine olan piyasa talebini karşılamak amacıyla, akıllı telefon ve tablet ekranlarına kılavuz plakaları gibi parçalar ürettiğimizde en son model enjeksiyon kalıplama makinelerinin doğrusal tahriklerinin daha yüksek ivmelenme ve besleme hızlarıyla çalışabilmeye ihtiyacı vardı. Bunu göz önünde bulundurarak, NSK'nın yüksek-yüklü vidalı mil alanındaki iki serisi, endüstri gereksinimleriyle uyumlu olarak genişletildi.                   

HTF-SRE serilerinde, NSK bundan önce sadece 140 ila 200 mm'lik nispeten büyük mil çapları sunuyordu. Şimdi ise, çok yüksek dinamik performans gereksinimli en son model enjeksiyon kalıplama makineleri için, aralığa küçük ve orta çaplar (50 mm'den başlan) eklenmiştir. Ayrıca, seri artık çok daha küçük olan, dış boyutları HTF-SRC serilerindekilerle uyumlu, dünya çapında birçok enjeksiyon kalıplama makinesinde zaten kullanılan somunlara sahip.                       

NSK'dan bir başka gelişme de, plastik enjeksiyon kalıplama makinelerinin sıkıştırma üniteleri için ideal olan, şirketin HTF-SRD serisi daha geniş uçlar içeren alternatiflerle genişletildi. Makine tasarımcıları şimdi 2 ila 3 m/s'lik yüksek besleme hızlı yüksek yüklü bilyalı vidaları kullanabilirler; bu da son kullanıcıların daha kısa dönüş sürelerinden ve artan verimlilikten istifade etmelerini sağlar. Bir diğer olumlu etki de oldukça azaltılmış gürültü seviyesidir. Optimize edilmiş (pürüzsüz) bilyalı sirkülasyon metodolojisi sayesinde, konvansiyonel sistemlere kıyasla çıkan ses yarı yarıya azaltılmıştır.

         

 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız