Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Lineer Hareket Kontrol - 2017-05-05

NSK'nin yeni geliştirdiği S-HTF serisi vidalı miller, şirketin önceki nesil ürünlerine göre iki kat kullanım ömrü ve 1,3 kat daha fazla dinamik yük kapasitesi sağlamaktadır. Bu performans özellikleri, optimize edilmiş sertlik ve dayanıklılık birleşimi sunan vida mil için yeni bir çelik malzemenin kullanımı sayesinde elde edilmiştir. NSK tarafından özel olarak tasarlanmış ve uygun bir şekilde isimlendirilmiş 'Tough Steel' (TF - Tok Çelik), şirketin rulmanlarında başarılı bir şekilde kullanılmaktadır.

S-HTF vidalı mil, plastik enjeksiyon makinalarında ve preslerdeki yüksek yük uygulamaları için tasarlanmıştır. Önümüzdeki senelerde plastik ürün talebinin büyümesi öngörüldüğünden parça üreticilerinin daha kısa döngü süreleri ve daha fazla üretkenlikte çalışan makinalara olan talepleri artmaktadır. Bununla beraber, kenetleme ünitelerinin elektrikli lineer tahrikleri üzerinde çeşitli etkileri bulunur. Uygulamaya göre daha fazla kenetleme kuvvetiyle daha hızlı hareket eder ve mevcut çözümlerden daha uzun olmasa bile en az eski jenerasyon çözümler kadar dayanmaları beklenir.

NSK bu talepleri karşılamak amacıyla TF ile üretilen vida milllerine ve somunlara sahip S-HTF vidalı milleri geliştirdi. TF'nin yüksek seviyedeki saflığı özel ısıl işlemle birlikte malzeme yüzeyinin daha dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Kir partiküllerinn üzerinde yuvarlanma ile ortaya çıkan malzeme çentiklemesinin yarattığı çatlakların oluşmasını engeller. Yüzey yuvarlama basıncıyla düzleştirilir.Japonya' daki müşterilerin tesislerinde yapılan saha denemelerinde NSK S-HTF serisi yüksek yük kapasiteli vidalı millerin, daha iyi yük kapasitesiyle beraber önceki HTF serisine kıyasla 2,2 kat daha uzun kullanım ömrüne sahip olduğu görüldü.

S-HTF serisinde 50 - 100 mm arasındaki mil çaplarında ve 10 - 60 mm arasındaki adımlarda (çapa göre değişiklik gösterir) ürünler mevcuttur. Yeni seride 21 farklı ürün bulunmaktadır. Sadece enjeksiyon makinalarının elektrikli kenetleme aksları için değil, ayrıca servo pres gibi diğer yüksek yüklü uygulamalar için de uygundur.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız