Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2017-10-06

NSK Agri Disk Poyraları

Agritechnica 2017’de (Hanover, Almanya, 12-18 Kasım) NSK, tarım makinalarında kullanılmak üzere özel olarak tasarlanan çok çeşitli rulmanlarını tanıtacak.

Salon 15, stant E44'de yapacağı tanıtım, Agri Disk Poyraları ve Büyük Poyralar üzerine odaklanacak. Bu montaja hazır ünitelerde, oldukça zorlu şartlarda çalışması gereken tarım makinalarında yaygın olarak kullanılan çift sıralı, açısal temaslı bilyalı rulmanlar yer almaktadır.

NSK’nın Agri Disk Poyraları ve Büyük Poyralarda yer alan rulmanların içerisinde, yüksek eksenel ve moment kuvvetini absorbe edebilen ayrı bir iç bilezik bulunmaktadır. Her bir rulman dikkatlice keçelenmiştir ve montaja hazır, dayanıklı bir yatağa yerleştirilerek müşteriye özel montaj boyutları sunulmaktadır. Poyra kısmı, rulmanın kullanım ömrü boyunca yüksek basınçlı emme kapasitesi sunan yüksek performanslı özel bir yağ ile doludur.

Agri Disk Poyralarının ve daha yüksek performansa sahip Büyük Poyraların ana uygulama alanlarının arasında toprak işleme makinaları da bulunmaktadır. Bu makinalardaki rulmanların, rutubet, aşındırıcı tanecikler, korozif maddeler (gübre gibi) ve yüksek mekanik gerilimler gibi elverişsiz koşullara maruz kaldıklarında optimum verimliliği korumaları gerekmektedir.

Bu koşullarda Agri Disk Poyralarının, son derece uzun bir kullanım süresine sahip olduğu kanıtlanmıştır. Bu durum, toprak işleme makinaları üreticileri dahil, tarım makinaları sektöründeki OEM’ler tarafından da kabul edilmiştir. Bazı üreticiler ürün dokümanlarında NSK rulman ünitelerini kullandıklarını belirtmektedir.

Nihai kullanıcılar, çok önemli (ve çok kısa) olan toprak sürüş sezonunda aksaklık sürelerini en aza indiren NSK Agri Disk Poyralarını kullanmaları konusunda tarım makinaları üreticilerine her geçen gün daha çok baskı yapmaktadır. En nihayetinde, tek bir kompakt disk tırmık makinasına en fazla 98 tane disk rulman monte edilebilmektedir ve bu rulmanların hepsinin operasyon sırasında kusursuz bir şekilde çalışması gerekmektedir.

Agritechnica 2017’de NSK, Agri Disk Poyraları ve Büyük Poyra örneklerini, hem tekli üniteler halinde hem de kompakt disk tırmıklarına ve sap biçme bıçağına sahip makinaların yer aldığı kurulum durumları örnekleri olarak tanıtacaktır.

Agritechnica’da NSK: Salon 15, E44 No’lu Stand

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız