Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Crushers

NSK rulmanları, kırıcılarınızdan en yüksek verimi almanız konusunda size yardımcı olur

Kırıcılar için, NSK’nın CAM serisi çift sıralı oynak makaralı rulmanları.

Çeneli ve konik kırıcılar, bir taşocağı çalışma döngüsünde birincil ve ikincil işlemlerin en önemli aşamasıdır. Kırıcılarda kritik aksam olarak makaralı rulmanlar öyle şok ve ağır yüklere maruz kalır ki; su, toz ve aşırı sıcaklar gibi olumsuz çevre koşulları bunun yanında önemi kalmaz. Bu şartlara mazruz kalan makinalar erken arızalanabilir. NSK’nın CAM serisi çift sıralı oynak makaralı rulmanları bu probleme çözüm getirmek için tasarlanmıştır.

Özellikle ağır ve şok türü yüklerin olduğu uygulamalar için geliştirilmiş bu CAM serisi rulmanlar, kullanımda ekstra dayanıklılık gösteren yüksek yük taşıma kapasiteli ürünlerdir. Çalışma ömrünü uzatmak için yüksek temizlikte çelikten imal edildiği gibi; titreşim, çalışma yorulması, aşınma ve korozyon etkileriyle mücadele edecek işlenmiş pirinç kafeslerle de donatılmıştır.

CAM rulmanları ile ilgili tavsiyeler ve taşocağı uygulamalarına ilişkin diğer tüm NSK çözümleri için lütfen bize danışın. Eğitim destekli ve yoğun teknik uzmanlıkla beslenen rulman ikame programımız, size tesis ve makinalarınızdan en yüksek verimi alabilmeniz için en uygun rulman çözümleri sunar.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız