Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2018-02-01

LAS-Set lazer şaft hizalama aracı

Geçen yıl NSK akademi çevrimiçi eğitim platformunun (www.nskacademy.com) başlatılmasının ardından, siteye yeni bir AIP + eğitim modülü eklendi: LAS-Set  lazer şaft hizalama aracı. NSK'nın özel geliştirilmiş eğitici materyalleri, şirketin AIP + Katma Değer Programının ayrılmaz bir parçasını oluşturan yenilikçi bakım ve servis araçlarının kullanılması için optimum yöntemi ana hatlarıyla gösterir. Öncelikli olarak en iyi rulman bakımı uygulamasına ilişkin bir kılavuz sunarken, her bir eğitim, makinelerin kârlı çalışmasının nasıl gerçekleştirileceğini ve sürdürüleceğini açıklar. 


LAS-Set AIP + video eğitici materyalleri artık NSK akademisinde

Kayıtlı akademi kullanıcılarına sunulan tüm NSK modüllerinde, dersin video ile başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından bir sertifikanın verildiği bir soru bölümü bulunmaktadır. Eğitici videolar, AIP+ araçlarının, rulman ömrünün ve makine performansının arttırılmasının yanı sıra planlanmayan duruş sürelerinin, maliyetlerin ve gürültünün azaltılmasına nasıl yardım ettiğini gösterir. Makineye gereksiz kuvvetlerin uygulanmasına, aşınmanın ve titreşimin artmasına neden olan ve nihayetinde zamansız rulman arızası ile sonuçlanan yanlış hizalamadan kaçınmak en önemlisidir.

Canlı yayına geçirilecek, en son eğitim olan LAS-Set, saniyeler içinde mükemmel şaft hizalaması yapmayla  ilgili birçok yararlı ipucu sunuyor. V-blok fikstür ve zincir kullanarak, şaftın statik ve elektrik motor ucunda çift sıralı lazerlerin nasıl ayarlanacağına dair bilgiler bulunuyor.

LAS-Set modülü aynı zamanda sonuçların değerlendirilmesi, şimleme, ayarlama ve yeniden ölçümün nasıl yapılması gerektiği ile birlikte durum raporlarının indirilmesi konusunda kılavuzluk eder. Sistemin açılıp başlatılması, programın başlatılması, ebatların girilmesi ve yumuşak ayak durumunun kontrolü gibi temel bilgiler de açıklanmaktadır.

Rulmanların, şaftların üzerinde doğru bir şekilde (hasar görmeden) monte edilmesi ve sökülmesi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için yeni NSK eğitim modülü, mühendislerin güvenli ve verimli montaj prosedürlerini nasıl geliştirebileceğini gösterir.


www.nskacademy.com

 

 

 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız