Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2017-12-04

NSK Europle Ltd. CEO'su Dr Jürgen Ackermann şöyle konuştu: "Kurumsal sosyal sorumluluklarımızı çok ciddiye alıyoruz. Dünyanın çeşitli yerlerindeki gelişen ülkelerde çocuklara ve onların annelerine hayati değer taşıyan insani ve gelişimsel yardım sağladığı için bu seneki bağışımızı UNICEF'e yapmaya karar verdik. Bu sene, bağışımızı Güney Sudan'a yapmaya karar verdik. Eminim ki müşterilerimiz, kurumsal Noel hediyeleri vermek yerine bağışın bu şekilde yapılma nedenini anlayacaklar ve UNICEF'in bütün dünyada ortaya koyduğu önemli işleri desteklemede bize katılacaklardır.”

2013 yılında ortaya çıkan Güney Sudan krizi, ülkenin nüfusu üzerinde yıkıcı etkiler yaratmaktadır. Kadınlar ve çocuklar her gün şiddet, yaşadıkları yerlerden edilme, açlık ve yaşamı tehdit eden hastalıklarla yüzleşmektedirler.

UNICEF'in Güney Sudan'da yaptığı işler arasında çocukların kötü beslenmeye karşı muayenesi ve tedavisi ve sağlıklı su ve temizlik kaynaklarının sağlanması yer almaktadır. Çocuklar bağışıklı hale getirilirken aileleriyle buluşabilmeleri için ailelerini kaybetmiş çocuklar da kayıt altına alınmaktadır. Büyük sayıda çocuğun eğitimi aksadığından, UNICEF'in "Öğrenime Dönüş" girişimi yüzlerce hasarlı sınıfı onarmayı ve eğitime erişim sağlayamayan binlerce çocuğa eğitim vermeyi amaçlamaktadır.

NSK bağışıyla UNICEF'in neler yapabileceğinin bir örneği olarak, 54.545 porsiyonluk fıstık ezmesinin tedarik edilebileceği gösterilebilir.  Bu temel gıda maddesi yaklaşık 500 kaloriye, önemli vitaminlere ve eser elementlere sahiptir. Yetersiz beslenen her çocuk 4-6 hafta boyunca bu besinden günde üç paket alabilir.

 

 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız