Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2018-07-18

Resmi NSK Onaylı AIP Ortağı olarak görevlendirilen son şirket, Rusya'da AIP sertifikasyonu alabilen ilk distribütör unvanı ile Moskova merkezli APRB Center'dır. NSK Polska'nın Rusya şubesi tarafından yetkilendirilen APRB Center, kağıt hamuru ve kağıt gibi sektörler başta olmak üzere 15 yıldan uzun bir pazar desteği ve çalışmalarıylavtanınmaktadır. Şirket rulman seçimi, veri toplama, teknik sorunların çözülmesi, mülkiyetin toplam maliyet (TCO) hesaplamaları, montaj desteği ve eğitim sağlanması konularında müşterilere oldukça iyi seviyelerde hizmet vermiştir.
 

APRB Center'ın başarısının anahtarı ise kağıt hamuru ve kağıt sanayisinde faaliyet gösteren müşteriler için NSK AIP (Katma Değer Programı) programının uygulamasıdır. Teknik destek ve eğitim gibi faktörler göz önünde bulundurulduğunda APRB'nin müşterilerine yaklaşık €50.000 tasarruf ettirmiş olduğu tahmin edilmektedir.

Avrupa Endüstriyel İşletme Birimi, Rusya Satış Destek Mühendisi Anton Mozhaev "APRB ile, Rusya pazarındaki ilk distribütörlerimizden biri oldukları 2000 yılından beri işbirliği içerisindeyiz" demektedir.

 "Rulman ürünlerinde oldukça deneyimliler ve bunları teknik becerileri, sanayi bilgileri ve son kullanıcılar için AIP programımızı uygulama ve geliştirme konusundaki istekleri ile birleşmektedirler. Belki de en önemlisi, kendilerinin güvenilir bir hizmet ortağı olduklarını kanıtlamış olmalarıdır. APRB gibi Onaylı AIP Ortaklarının yardımıyla pazardaki varlığımızı geliştireceğimize ve müşterilerin teknik sorunları çözerek, daha iyi sonuçlar elde etmelerine yardımcı olabileceğimize güçlü bir şekilde inanıyoruz."

NSK, yetkili distribütörleri, tam çözümler sunabilen uzman Onaylı AIP Ortakları ağına dönüştürerek tam teknik ve özelleştirilmiş hizmet sağlama yönündeki çabalarına devam etmektedir. Yalnızca, yoğun bir eğitim ve yerinde değerlendirmelerden meydana gelen bir süreç olan 10 aşamalı planı başarılı bir şekilde tamamlayabilen distribütör ortakları Onaylı AIP Ortakları olabilmektedir.

Distribütörlerin Onaylı AIP Ortağı olması, verimliliklerini ve karlılıklarını arttırmalarına olanak sağlamaktadır. Diğer avantajları arasında AIP+ bakım aletlerinin kullanımı ve gösterimi ile daha yüksek bir müşteri destek seviyesi sağlayabilmek, NSK basın açıklamaları ve online portallar ile isimlerini daha fazla duyurabilmeleri ve yerel pazarlarda daha rekabetçi bir hale gelebilmeleri bulunmaktadır.

Kullanıcılar, NSK Avrupa'nın internet sitesinde bulunan 'Distribütör Bul' aracını kullanarak ülkelerindeki Onaylı AIP Ortaklarının tam listesini görüntüleyebilirler.

Pictured left to right at the presentation of the Certified AIP Partner award: Hiroomi Tanaka, Marketing and Engineering Chief Adviser for CEE, Russia & Turkey, NSK Russian Branch; Vadim Morogov, Head of NSK Russian Branch; Alexandre Zelin, Head of Technical Department, APRB; Anton Mozhaev, Sales Support Engineer, NSK Russian Branch; and Toru Isawa, Deputy Office Head and Engineering Advisor, NSK Russian Branch

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız