Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2015-03-17

BNEQARTET™ Önden Yüklemeli Çamaşır Makineleri için uzun ömürlü Rulmanlar

NSK Ltd. önden yüklemeli çamaşır makineleri için yeni uzun ömürlü bir rulman olan BNEQARTET’i geliştirdi. Bu yeni ürün, önden yüklemeli çamaşır makinelerinde, tambur desteği için kullanılan standart ürünün yorulma ömrünün iki katından daha uzun yorulma ömrüne ulaşırve çeşitli kullanım koşullarında daha uzun süre hizmet verir.

Ürün Geliştirme

Avrupa pazarında, daha fazla çamaşır alabilmesi için önden yüklemeli çamaşır makinelerinde kullanılan tamburların boyutu artıyor. Bunun sonucunda, tambur destek rulmanlarına binen yük artıyorve bu durum rulman ömrünü azaltabilir.

Çamaşır makinelerinin yer kısıtlaması olması ve enerji tasarruflu olması gereksinimi nedeniyle, rulmandaki yükün artması kaçınılmazdır ve bu durum sadece rulmanı büyüterek önlenemez. NSK, rulmanın ömrünü uzaltmak amacıyla önemli malzeme teknolojilerinin birini kullandı ve aynı zamanda standart rulman ölçülerini korudu.

Ürün Özellikleri

NSK, alaşım bileşeni optimizasyonu ile temizlik kontrol teknolojisini birleştirerek bu yeni rulman için malzeme geliştirdi ve ağır yük koşulları altında kullanım ömrünü iki katına çıkardı. Yeni rulman aynı zamanda kirlilik gibi zorlu koşullar altında da güvenilir bir ürün.

   Ölçülen yorulma ömrünün iki katı
   Dişlerde kirlilik nedeniye oluşan gerilim yoğunluğunun sebep olduğu yüzey kaynaklı pullanmanın durdurulması
   Beyaz yapı pullanmasının durdurulması
   Sıcaklığın yüksek olduğu ortamlarda pullanmanın durdurulması

Structure of Front-Loading Washer

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız