Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2016-12-16

NSK EDC in Tilburg

NSK, Tilburg’daki (Hollanda) mevcut tesisine sadece 4 km mesafede yeni bir Avrupa Dağıtım Merkezi (EDC) inşaatına başladı. 17.357m² büyüklüğündeki alanda, %72 daha fazla depolama alanı ve %51 daha fazla palet sunulurken, raf ve yükleme-boşaltma alanları da iki katına çıkarılacak. Müşteriler, çok daha güvenilir ve hızlı teslimatlar yapacak bu tesise yapılan yatırımdan  faydalanacak.

Tilburg, son 14 senedir NSK’nın depolama merkezine ev sahipliği yapıyor. Ancak, şirketin ürünlerine olan talebin artmaya devam etmesi ile birlikte NSK,, şehrin Vossenberg bölgesine taşınmaya karar verdi. Buradaki yeni tesis lojistik kapasitelerindeki artışı kolaylaştıracak. Temel çalışmaları tamamlandı ve 1900m²’lik asma kat bulunan depo inşaatı yeni başladı. İnşaatın Temmuz 2017’de tamamlanması planlandı ve müşteri teslimatlarının Ağustos ayı sonunda başlaması bekleniyor. 

NSK Europe Tedarik Zinciri Müdürü Michel van Nispen, yeni tesiste daha fazla mekanikleşme olacağını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Bu durum, ekstra alan ve mevcut süreçlerin optimize edilmesi ile birlikte operasyonlarımızı daha verimli hale getirecek ve sunduğumuz müşteri hizmetini daha da iyileştirecek. Sonuç olarak, yeni depolama merkezimiz nakliye sürelerini kısaltmanın yanı sıra müşteriler için envanter ve ürün mevcudiyetini arttırmak amacıyla tasarlandı.”    

Yeni depoda, Rusya ve Türkiye dahil Avrupa’daki müşterilerin yanı sıra Orta Doğu’daki müşteriler için endüstriyel rulmanlar ile otomotiv rulmanları depolanacak.

17,5 milyon €’ya yakın bu büyük yatırım ile birlikte, kısa teslim süreli, yüksek kaliteli ürünler talep eden piyasanın ihtiyaçlarına cevap verdiklerini belirten Sayın Van Nispen şöyle devam etti: “Taşınmanın ardından, depo ve tedarik zinciri faaliyetlerini yönetmek için bilişim teknolojisine ilave yatırım yapılacak. Yeni tesiste, depolamada daha fazla esneklik olması nedeniyle iş yapma süremiz kısalacak. Bu da, özellikle endüstriyel ve otomotiv satış sonrası piyasaları gibi hedeflenen, büyümekte olan sektörlerde yardımcı olacak. Son teknoloji ile donatılmış, kapsamlı lojistik alt yapımız aracılığı ile önerilerimizi iyileştiriyoruz. Böylece tüm NSK müşterileri geliştirilmiş hizmetlerimizden ve bilgi içeren desteğimizden faydalanabilir.” 

NSK Europe EMEA bölgesinde 11 ülkede 18 noktada mevcut. Bunların arasında beş üretim tesisi ve üç AR-GE teknoloji merkezi bulunuyor. Bu tesis ağı, kısa karar alma becerisi ile endüstrinin taleplerine ve trendlerine dinamik bir cevap sunmaya yardımcı oluyor.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız