Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2017-07-12

NSK eğik bilyalı rulman SURSAVE

NSK, önümüzdeki günlerde yapılacak olan EMO 2017 fuarında (Hanover, Almanya, 18-23 Eylül), küresel takım tezgâhları pazarı için çeşitli yeni ve güncel inovasyonları tanıtacak. Bunların arasında, ana iş milleri için eğil bilyalı rulmanlar, iş mili motorları için sabit bilyalı rulmanlar ve özellikle enjeksiyonlu kalıp makineleri için sertleştirilmiş vidalı millerdeki ilerlemeler bulunuyor. NSK standında (Salon 7, Stant D12) ayrıca, gerçek zamanlı titreşim analizinin bir monitörde görüntüleneceği bir durum izleme (CMS) sunumu da yapılacaktır.

NSK, takım tezgâhlarında bulunan rulmanlar, vidalı miller ve lineer kılavuzlar gibi hassas hareket bileşenleri için eksiksiz bir geliştirme ve tedarik servisi sunan tek üreticidir. EMO 2017'de sunumu yapılacak olan ana unsurlardan biri olan 'SURSAVE', ana iş mili uygulamalarında kullanılan NSK eğik bilyalı rulmanlar için yeni geliştirilen bir dış bilezik kafesidir. SURSAVE, geleneksel ünitelere kıyasla tekrarlanamaz aşınmayı (NRRO) %50 oranında azaltmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, torku %20 oranında azaltır, daha az ısı yayar, yüksek hızda çalışır ve yüksek seviyede hassas işleme katkı sağlar.

En yeni vidalı mil çözümlerini arayan makine üreticileri için NSK, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen ve kullanım ömrünü iki katına çıkarırken şirketin önceki nesil ürünlerinden 1,3 kat daha fazla dinamik yük kapasitesi sağlayan S-HTF' yi sunacaktır. Bu performans özellikleri, optimize edilmiş bir sertlik ve dayanıklılık birleşimi sunan mil için yeni bir çelik malzemenin (Sert Çelik - TF olarak adlandırılır) kullanımı sayesinde elde edilmiştir. S-HTF vidalı miller, plastik enjeksiyon makinelerde ve presle biçimlendirme makinelerinde bulunan yüksek  yükteki uygulamalar için tasarlanmıştır.

Takım tezgâhı uygulamaları için yepyeni bir vidalı mil da EMO'da görücüye çıkacaktır. DIN standardına sahip, yüksek hızlı (160.000 dn değeri) vidalı mil, 32 ila 63 mm arasında mil çapı ve 10 ila 3o mm arasında adım sunmaktadır. Standımızı ziyaret eden ziyaretçilerimize daha fazla bilgi verilecektir.

NSK standına gelen ziyaretçilerimiz ayrıca, sıfır aksaklık süresinin nasıl elde edilebileceğini görmek için bir CMS gösterimine tanıklık edebileceklerdir. Normal, erken hasarlı ve hasarlı vidalı milleri gösteren tek eksene sahip hareket eden tabla üçlüsü, titreşim sensörleriyle eşleştirilecektir. Ziyaretçiler bir monitörde, normal ve hasarlı vidalı miller arasındaki sapmalarla gerçek zamanlı titreşim analizini izleyebileceklerdir.

Takım tezgâhı OEM'lerindeki veya takım tezgahlarını kullanan şirketlerdeki yöneticiler, müdürler ve mühendisler için NSK' nın yeni nesil takım tezgahları inovasyonları, EMO 2017' yi işleri için değer katıcı bir etkinlik haline getirecektir. Her türlü uygulama hakkında bilgi verecek bir uzman ekibi de standımızda bulabileceksiniz.


 

 

NSK S-HTF yüksek yüke sahip vidalı miller, şirketin önceki nesil ürünlerine kıyasla 2,2 kat daha fazla kullanım ömrü sunmaktadır.

 

                                             

 

Yüksek hızlı takım tezgâhı uygulamaları için yepyeni bir DIN standartlı vidalı mil de görücüye çıkacaktır.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız