Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2017-11-15

LAB-Set, kayışlar için bir lazer hizalama cihazıdır.

NSK akademisi online eğitim platformunun sene başına yayına başlamasını takiben eğitim modülleri serisinin ilki de siteye eklendi. Eğitimler, NSK'nin AIP+ Katma Değer Programının parçası olarak sunulan yenilikçi bakım ve servis araçlarının nasıl kullanılacağını göstermektedir. Rulman bakımında en iyi uygulamalar için bir kılavuz sunan eğitim, makine ve ekipmanın en optimize ve verimli şekilde nasıl kullanılabileceğine ilişkin püf noktaları veriyor.

Her modül içerisinde bir kurs, video ve test yer almaktadır ve başarılı bir şekilde tamamlanması durumunda eğitim görenler bir sertifika alırlar. Her modüldeki video dersleri, özel olarak tasarlanan bu araçların makine performansını ve çalışma ömrünü en üst seviyeye nasıl çıkardığını açık ve net bir şekilde göstermektedir. Gösterilen ilk AIP+ aracı LAB-Set'tir; buna ait video dersi şu anda www.nskacademy.com adresinde yayındadır.

LAB-Set, kayışlar için bir lazer hizalama cihazıdır. Özgün olarak, LAB-Set lazeri bandın çalıştığı asıl kasnak V-kanallarına monte edilir ve her seferinde mükemmel hizalama sağlar. Video dersi, doğru V-kılavuzunu seçmek, lazer iletici çizgilerin hizalanmasını ayarlamak, düzeltilebilecek yanlış hizalama tipleri ve saniyeler içerisinde mükemmel hizalamayı elde etmek için diğer faydalı ipuçları gibi bilgileri içermektedir.

Bunu önümüzdeki aylarda, LAS-Set (iş milleri için lazer hizalama cihazı), indüksiyon ısıtıcıları ve rulman montaj/demontaj araçları dahil olmak üzere çeşitli konularda dersler takip edecektir. İçeriklerin sürekli artmasıyla NSK akademisi, teknik bilgilerini ve uygulama becerilerini arttırmak isteyenler için hızlı bir şekilde tercih edilen bir kaynak haline gelmektedir.


 

İlk online eğitim “Kayışlı Tahrikler için NSK Lazer Hizalama Ekipmanı” NSK akademisi platformunda yayılandı.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız