Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2017-11-16

 

Başarılı bir şekilde Onaylı AIP (Katma Değer Programı) Ortakları olan ilk dört NSK distribütörünün isimleri, şirketin Madrid'de düzenlenen Avrupa endüstriyel distribütör konferansının bir parçası olarak gerçekleştirilen ödül töreninde duyuruldu: Margo (Polonya), Primagra (Romanya), REA Hellas (Yunanistan) ve UAB Dagmita (Litvanya). Birçok başka distribütör de programa başladı ve 2018'in başında programı tamamlamaları beklenmektedir.

NSK, toplam çözümler sunmak amacıyla yetkili distribütörlerin uzman bir Onaylı AIP Ortağı ağına geçişleriyle eksiksiz teknik ve özelleştirilmiş hizmetler sunmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.  Bütün Onaylı AIP Ortakları, teknik sorunları inceleme ve çözme yetkinliğine sahiptir ve belirli uygulamalara ilişkin deneyim ve sektöre ilişkin teknik bilgiler ortaya koyabilmektedir.  Bu ortaklar ayrıca MRO proje liderliği sağlayacak ve NSK'nin bütün ürün portföy bilgisine hakim olacaklardır.

Bunun karşılığında Onaylı AIP Ortakları, kazancın artması ve profesyonel tanınılırlığın geliştirilmesi konularında işletmenize değer katabilir.  İlave faydalar arasında AIP+ bakım araçlarının erişilebilirliği ve sunumuyla daha iyi müşteri desteği, NSK basın bültenleri ve online portallar aracılığıyla daha yüksek seviyede tanıtım ve promosyon ve yerel pazarlarda daha avantajlı rekabet üstünlüğü bulunmaktadır.

20 farklı ülkeden gelen distribütörler Ekim 2017'de Madrid'de gerçekleştirilen konferansa katıldı. Onaylı AIP Ortağı statüsüyle ödüllendirilen dört şirket, 10 aşamalı bir gelişim programının parçası olarak kapsamlı bir eğitim ve değerlendirme sürecinden geçti. Bu süreç, NSK'nin katma değer desteğiyle AIP araştırmaları,eğitim ve maliyet tasarrufu gibi daha derin müşteri hizmetleri sunulmasına yardımcı olmaktadır.

Nihai olarak AIP, distribütörlerin müşterileri destekleme şeklini değiştirmekte ve toplam çözüm sağlayıcılar olarak müşterilerin imalat performansını iyileştirmekte ve işletme giderlerini düşürmektedir. Saha satışları ve mühendislik ekiplerinin seviyesi ve becerileri dikkate alındığından dolayı, yalnızca seçilmiş distribütörlerin Onaylı AIP Ortağı olma potansiyelleri bulunmaktadır.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız