Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2017-01-12

Ocak 2017 tarihinden itibaren, başlangıçta İngilizce dil formatında mevcut olacak yeni “NSK Academy” (www.nskacademy.com) eğitim platformunda en yeni NSK rulman ve lineer teknolojileri ile bunların doğru uygulaması ve bakımı konularına odaklanan çeşitli teknik kurslar sunulacak. NSK Academy’de sunulan çevrimiçi kendi kendine çalışma eğitim modülleri ile teknik seminerler, kullanıcılara mevcut teknik bilgilerini ve pratik becerilerini arttırma fırsatı sunuyor.

Çevrimiçi portalı ziyaret edenler, NSK Academy’e erişmek için basit bir kayıt işlemini tamamlamak zorunda. Ancak bundan sonra oturum açabilecek ve özelleştirilmiş içerik ile tavsiye edilen eğitim modüllerini görebilecekler.

Mevcut olan ilk e-öğrenme modülü, MRO, OEM, dağıtım ve lojistik görevlerine dahil olanları hedefleyen, “Rulmanlar Hakkında Temel Bilgiler”. Modülde, sürtünme ile ilgili temel bilgiler, rulmanlar hakkında bilgiler (yük türleri ve parça numaraları) ve teknik bilgiler (Örneğin; geçme toleransları, iç boşluk ve hassasiyet) gibi konular yer alıyor. Modül ayrıca, farklı rulman tipleri, montaj, demontaj ve sorun giderme gibi konularda da bilgi sunacak.

Müşteri hizmetleri / satış, ürün yönetimi, saha hizmetleri / satış, teknik destek / bakım, mühendislik, AR-GE veya lojistik alanına dahil olanların yanı sıra öğrenciler, kursiyerler ve çıraklar, “Rulmanlar Hakkında Temel Bilgiler”den faydalanacaklar. Kurs tamamlanınca, kursa katılanlar, rulmanları nasıl seçeceklerinin, nasıl monte edeceklerinin ve nasıl sökeceklerinin yanı sıra bunları nasıl muhafaza edeceklerini, rulman arızalarını nasıl belirleyeceklerini ve nasıl önlem alacaklarını öğrenecekler. Bütün kullanıcılar, modülü tamamladıktan sonra bir sertifika alabilecek. Bu sertifika için, her modülde soru cevaplamada %75 başarı oranına ulaşmak gerekiyor.   

NSK Academy’e eğitim modüllerinin yanı sıra öğretici videolar ve pek çok başka eğitimle ilgili malzemeler de eklenecek. Almanca versiyonu 2017 yılının başında kullanılmaya başlanacak. Bunu, önümüzdeki yıl boyunca sunulacak diğer Avrupa dilleri takip edecek. 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız