Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2017-05-05

Zorlu bir yarışmada NSK İtalya, Mart 2017'nin sonunda yapılan bir seremonide değerli 'Takip Edilmesi Gereken Şirket' ödülünü kazandı. Takip Edilmesi Gereken Şirket Ödülü, İtalya'daki lider bir bilgi sağlayıcısı ve Avrupa'daki önemli derecelendirme kuruluşlarından bir tanesi olan Cerved tarafından organize ediliyor ve kazananlar elde ettikleri finansal sonuçlara ve iş performansına göre belirleniyor.
 

NSK İtalya Genel Müdürü Elio Uslenghi (sağda), Takip Edilmesi Gereken Şirket Ödülünü, Cerved Group Pazarlama Çözümleri sorumlusu Felice Romano'dan alıyor

'Takip Edilmesi Gereken Şirket' ödülünü belirlemek için, rakiplerinden ayrılan şirketleri öne çıkarmak amacıyla Databank endüstri analistleri tarafından nicelik ve kalite değerlendirmeleri yapılmaktadır. Ödül için başvuranların sonuçlarını analiz edip kıyaslayan Databank, bunların performanslarını değerlendirebilmektedir.

2016 yılı ödülü, Japon şirketin İtalya'daki rulman pazarındaki tartışılmaz liderliği sebebiyle NSK İtalya'nın olmuştu. Analistlere göre NSK'nın başarısının arkasında birçok kilit faktör yatıyor. Bunlar arasında, rulman performansını iyileştirmek için yapılan planlı ve yapılı ar-ge yatırımları, yüksek ürün kalitesi ve özel müşteri gereksinimleriyle uyumlu özelleştirme bulunuyor. Etkileyici diğer özellikler ise bütün ürün serisine ilişkin öne çıkan satış sinerjileri, büyük şirketler ve OEM'ler için direkt servis ve destekten oluşmaktadır.

NSK İtalya'nin Genel Müdürü Elio Uslenghi ödülü kabul etti ve ödül şu anda, NSK İtalya'nın Milan yakınlarında bulunan merkezinde gururla sergilenmektedir.

 

 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız