Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2017-03-17

NSK, NH/NS Serisi Lineer Kılavuzları ile Cho Monozukuri Yenilikçi Parçalar ve Bileşenler Ödülü’nü aldı. 2004 yılında Japon Devleti tarafından verilmeye başlanan bu prestijli ödül, imalatın hem endüstri hem de topluma yaptığı değerli katkının tanındığının bir göstergesidir. NSK’nın NH/NS Lineer Kılavuzları, yeni bilya yuvarlanma yolu gibi özel olarak geliştirilmiş özelliklerin dahil edilmesi ile birlikte geleneksel ürünlerin ömrünü iki katına çıkardı. Jüri lineer kılavuzların ve bunların ardındaki teknolojinin, ekipmanların ömrünün uzamasına ve sistem boyutunun küçülmesine katkıda bulunması nedeniyle ödüle layık görüldüğünü belirtti.

 

NSK’nın Japonya’da bulunan Lineer Teknoloji Merkezi’ndeki LG Teknoloji Departmanı’ndan Souichirou Katou (solda, Genel Müdür) ve Jun Matsumoto (sağda, Müdür) Cho Monozukuri Yenilikçi Parçalar ve Bileşenler Ödülü’nü alıyor.

 

NSK Lineer Kılavuzlarının uygulamaları arasında takım tezgahları, robotlar, laboratuvar otomasyonu, tıbbi görüntüleme ekipmanları, sıvı kristal ve yarı iletken imalat ekipmanları, otomotiv üretim sistemleri, fabrika otomasyon ve sağlık ekipmanları yer alıyor. En yeni NH/NS serileri, önceki nesil lineer kılavuzlarına kıyasla daha fazla üretkenlik ve daha uzun bakım aralıkları gibi önemli avantajlar sunuyor. Örneğin; %100 daha fazla yorulma ömrüne ulaşılmasına yardımcı olmak amacıyla 1,3 kata kadar daha fazla dinamik yük değeri sağlanıyor. Dinamik yük değeri, daha uzun ömrün belirtisi olan daha büyük bir değere sahip lineer kılavuz yük mukavemeti performansını değerlendirmek için bir endeks değeridir. NSK’nın NH/NS Lineer Kılavuzlarının diğer avantajları arasında boyuta bağlı olarak hız kapasitesinde 1,5-3 kat artış, 3dB gürültü azaltma ve daha gelişmiş hareket kolaylığı yer alıyor. Buna ilave olarak, kurulum boyutları, geleneksel LH/LS serileri ile aynı olacak şekilde amaca göre tasarlanıyor, bu da ekipmanın tasarımında değişiklik yapılmadan uyum sağlanmasına izin veriyor. NH/NS Serileri aynı zamanda uzun süre bakım gerektirmeden çalışmayı sağlayan NSK K1 yağlama ünitesi gibi popüler seçeneklerle de kullanılabilen ray ve rulman kombinasyonunun oluşturulmasına da imkan veriyor.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız