Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2018-03-12

NSK induction heaters

NSK akademi çevrimiçi eğitim platformuna (www.nskacademy.com) yeni bir AIP + eğitimi eklendi. İndüksiyon ısıtıcı modülü, sitede mevcut olan diğer AIP + (Katma Değerli Program) bakım ve servis takımları eğitimlerine eklenenlerin en sonuncusudur.

www.nskacademy.com).

 

NSK'nın özel olarak geliştirilmiş eğitim modülleri, kayıtlı akademi kullanıcılarının AIP + araçlarını maksimum faydayla nasıl kullanabileceklerini keşfetmelerine yardımcı oluyor. Her bir eğitim, makinelerin güvenilirliğini ve karlılığını artırmaya yardımcı olan rulman kurulumu ve bakımı için örnek uygulama kılavuzu sağlamaktadır. AIP + araçlarının doğru uygulanması, rulmanın ömrünü ve makine performansını arttırabilirken, aynı zamanda arıza ve maliyetleri azaltabilir.

Her modülün özünde bir kurs, video ve soru formu bulunur ve kursiyerler başarılı bir şekilde modülü tamamladıklarında sertifika alırlar. NSK'nın en son yayına aldığı eğitimi, bir mile sıkı geçme olarak takılmış rulmanları dikkatli ve eşit bir şekilde ısıtılmasını sağlayan indüksiyon ısıtıcılarıdır. İndüksiyon ısıtıcıları, rulmanlarının özel el aletlerine ihtiyaç duyulmadan monte edilmesine olanak verir ve kurulum sırasında rulmana güç uygulanması ihtiyacını ortadan kaldırır.                                           

NSK, ağırlık ve güç gereksinimlerine göre farklı ebatlarda, üç çeşit indüksiyon ısıtıcı tipi sunar. Taşınabilir indüksiyon ısıtıcısı sadece 3,5 kg ağırlığındadır ve ağırlığı 10 kg'a kadar olan rulmanlar / iş parçaları için uygunken; tezgah üzerine monte edilen versiyonu 300 kg'a kadar bir kapasiteye sahiptir ve farklı rulman boyutları için farklı boyunduruklar ile birlikte tedarik edilir. Son olarak, ağır yük indüksiyon ısıtıcısı, 1200 kg'a kadar olan ağırlıklar için zemine monte edilir. Kayan kollara sahip elverişli tasarımı sayesinde, dış çapı 1.2 m’ye kadar olan ağır rulmanlar ile birlikte kullanımı kolaylaştırır.                                                                                                

Yeni eğitimin video öğesinde yer alan ipuçları arasında, hassas rulmanlarda kullanılmak üzere indüksiyon ısıtıcılarındaki güç ayarlama fonksiyonunun nasıl kullanılacağı vardır.

Bir bütün olarak, NSK indüksiyon ısıtıcı eğitimi modülü, rulmanların sıcak montaj için güvenli ve etkili bir biçimde optimum sıcaklığa nasıl ısıtıldığını gösterecek şekilde tasarlanmıştır.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız