Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2018-04-25

NSK mechanical tools for bearings

Rulmanların mekanik aletler kullanılarak montajının ve demontajının en iyi uygulamaları hakkında bilgi edinmek ile ilgilenen herkes, en son AIP+ (Katma Değer Programı)'nı keşfetmek için NSK Akademi (www.nskacademy.com)  çevrimiçi eğitim platformuna kayıt olabilir. Eğitimi alanlar ders, video ve soru çizelgesinden oluşan ve başarılı tamamladıktan sonra sertifika alacakları yeni mekanik aletler modülünde yavaş yavaş ilerleyebilirler.

 

Rulmanların doğru montaj ve demontajı, makinenin en uygun çalışma ve süregelen bakımı için çok önemlidir. Bu nedenle amaca uygun tasarlanmış mekanik aletler NSK tarafından üretilmiştir. Kullanıcıların bu aletlerin faydalarını en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak için yeni bir eğitim şimdi NSK Akademi'de yayında.

 

Rulman montajı için modül, NSK'nın FTN333 montaj takımından doğru boyuttaki darbe bileziklerinin ve manşonunun nasıl seçileceğini açıklıyor. Bu elemanların doğru kombinasyonu montaj baskısının rulmanın yuvarlanma elemanlarına direkt uygulanmamasını sağlar, böylece potansiyel hasarı önler. Yükün başarılı bir şekilde merkez eksenine nasıl aktarılacağı da ayrıca eğitimin video unsurunun parçasını oluşturur.

 

NSK' nın BPN62 çektirme kiti kullanarak rulman demontajı; eğitim modülünde vurgulandığı gibi mil veya yatağa zarar vermeden, doğru sökme vidası ve çektirme kolunu seçmekle başlar. Rulmanın yuvarlanma yoluna doğru şekilde nasıl yerleştirileceği ve eşit sökme baskısını garanti edilmesi gibi etmenler de mevcuttur.

 

NSK' nın mekanik aletleri eğitimleri, NSK Akademi'deki mevcut AIP+ bakım ve hizmet araçlarındaki artan sayıdaki eğitim modüllerine ekleniyor. Her biri en uygun makine performansına ve sorunsuz çalışmaya destek sağlamak için tasarlanmıştır.

 

Mekanik aletler AIP+ video eğitimi artık NSK Akademi'de yayınlanmış durumdadır.

NSK' nın FTN33 montaj takımındaki doğru elemanları kullanmak, montaj baskısının rulmanın yuvarlanma elemanlarına direkt uygulanmamasını sağlar. 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız