Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2018-11-19

NSK’s Peterlee plant receives Nissan Quality Award

NSK Rulmanları Avrupa, Peterlee tesisi, prestijli bir kalite ödülü ile Nissan Europe tarafından ödüllendirildi. Tesis, otomobillerde kullanılan rulman ürünlerini üretmektedir.

Bölgesel Tedarikçi Kalite Ödülü, Juke ve Leaf araçlarında kullanılmak üzere Nissan'ın Sunderland tesisine sürekli olarak yüksek kalitede tedarik edilen üçüncü nesil tekerlek poyra rulmanları (Hub III) için verilmiştir. Ödülle birlikte verilen sertifikada, ‘Bu ödül, sunduğunuz mükemmel kalite performansınız için verilmiştir. Sürekli çabalarınız ve Nissan'a olan olağanüstü katkılarınız için teşekkür ederiz’, yazısı yer almaktadır.

Poyra rulmanları, daha hafif, daha fazla yakıt verimliliği ve geliştirilmiş modül üretim sistemlerinde artan talepleri karşılamalıdır. NSK, tekrarlı, zorlu testler ve en ileri teknolojiden tam olarak faydalanan diğer kontroller sayesinde, poyra rulman ürünlerinin yüksek kalitesini garanti eder.

Nissan Europe, ödülü, SSC (Tedarikçi Puan Kartı) performansına dayanarak olağanüstü kalite için verildiğini söyledi.

Ödül, 31 Ekim 2018 tarihinde Cranfield Üniversitesi'nde düzenlenen Nissan Europe’un Tedarikçi Kalite Seminerinde sunuldu ve tüm Avrupa tedarik üssü için sunulan altı ödülden biriydi. Poyra III Bölüm Lideri John Rafferty ve Kalite Güvence Müdürü Ian Jackson, ödülü Peterlee fabrikası adına aldı.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız