Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2018-11-05

NSK training room with specially engineered rig for live demonstrations

NSK, kullanıcılara makina güvenilirliğini ve karlılığını en üst düzeye çıkarma yollarını öğrenmelerine yardımcı olacak şekilde tasarlanmış, bu önemli teknoloji alanındaki becerilerini ve bilgilerini geliştirecekleri yeni bir eğitim programı duyurdu. Bununla birlikte NSK, derslerin verilmesi için ilk iki özel eğitim merkezini açtı. Ancak kurslar, tercih edildiği takdirde müşteri tesislerinde de sunulabilir.

Yeni eğitim programı, rulmanların belirlenmesinde, kullanılmasında ve bakımında rol oynayan kişilerin temel öğrenme ihtiyaçlarına odaklanan çok çeşitli, kanıtlanmış kurslar içermektedir.

NSK’nın eğitim teklifi, mevcut ve potansiyel müşterileri eğitmek için iki ayrı tesisin açılmasıyla desteklenmektedir. NSK’nın Guyancourt/Fransa ve Tilburg/Hollanda’daki iki tesisi, NSK’nın bakım araçlarını kullanarak rulmanları takmak ve sökmek için teorik ve pratik eğitimin bir kombinasyonunu sunmaktadır. Her tesiste en iyi uygulama rulman takma ve sökme prosedürlerini göstermek için en yeni AIP+ araçları ve özel bir mühendislik teçhizatı bulunmaktadır.

Sunulan kursların bir örneği olarak “Rulmanlara Giriş” kursu, rulman fonksiyonları, mevcut rulmanların tipi ve kullanılan terminolojinin yanı sıra tipik uygulamalara genel bir bakış sağlayan yarım günlük bir programdır. Ayrıca, rulmanların detaylı tasarımına ve özelliklerine, çeşitli seçeneklerin performansa olan etkileriyle birlikte odaklanan yarım günlük “Gelişmiş Rulman Teknolojisi” kursu da mevcuttur.

Tüm NSK eğitim oturumları, tüm katılımcılar için rulman ve rulmanla ilgili diğer konularda mevcut bilgilerini ve pratik becerilerini geliştirmek ve güncellemek için gerçek bir fırsat sunmaktadır. Şirketin eğitmenleri, geniş teknik deneyim ve belirli sektör taleplerini anlayan uygulama mühendisleridir. Bu sayede eğitim katılımcılarının potansiyellerini yerine getirmelerini sağlanır.

Sonuçta tüm NSK eğitimi, teknik ve ticari çalışanların bireysel bilgi gereksinimlerini karşılamak için tasarlanmıştır. Yeni kurslar, rulman teknolojisindeki yüz yılı aşkın deneyim ve uzmanlıkla desteklenmekte ve öğrenme hedeflerinin her durumda tam olarak gerçekleşmesini sağlamaktadır.

NSK’nın eğitim teklifi hakkında daha fazla bilgi edinmek için: NSK’s training offer

NSK eğitim merkezleri en yeni AIP + araçları ile donatılmıştır

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız