Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2018-03-20

NSK Rolling Bearings Catalogue

Avrupa'daki rulman kullanıcıları artık önemli bir sanayi kaynağının yeni güncellenmiş versiyonundan yararlanabilir - NSK'dan revize edilmiş ve yenilenmiş Genel Rulman Kataloğu. Rulman teknolojisine yönelik bu 700+ sayfalık kılavuz, online E-Kitap ve basılı olarak mevcuttur.

Rulmanlar, sanayi genelindeki makine, donanım ve sistemlerin başlıca bileşenleri arasındadırlar. Tam anlamıyla binlerce farklı tip, NSK tarafından Avrupa'da kullanıma sunulmuştur, neredeyse her biri son Genel Rulman kataloğunda yer almaktadır.

İçinde; kullanıcılar, boyut, hız, toleranslar / boşluklar, ön yükler, sürtünme, yağlama, rulman malzemeleri ve daha fazlası gibi parametrelere dayanan seçim kriterlerinin yanı sıra, farklı rulman tipleri ve özelliklerinin açıklamaları da dahil olmak üzere bir dizi teknik bilgi bulacaklardır. Ayrıca, güncellemenin bir parçası olarak, rulman tabloları şimdi tüm mevcut NSKHPS yüksek performanslı rulman tipleri, ayrıca rulman yatakları ve Neuweg ürünleri hakkında bilgi içeriyor. Silindirik Makaralı Rulmanlar ve Konik Makaralı Rulmanlar için termik referans hızları da güncellendi.

Erişim, www.nsk-literature.com/en/rolling-bearings adresindeki NSK etkileşimli E-Kitap aracılığıyla online olarak sağlanabilir (tüm NSK kataloglarına, www.nsk-literature.com adresindeki E-Kitaplardan erişilebilir).

İsterseniz bir basılı versiyonu da mevcuttur.
Yeni katalog şu an için yalnızca İngilizce olarak mevcuttur.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız