Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2018-09-25

NSK Video Motion Solutions

NSK, premium lineer kılavuzlar, vidalı miller, süper hassas rulmanlar ve destek rulmanlarının tek kaynaktan erişimi hakkında yeni bir film yayınladı. “NSK Hareket Çözümleri” başlıklı filmde ayrıca makine mühendisliği, enjeksiyonlu kalıplama makineleri, ölçüm sistemleri ve tıbbi cihazlar için endüstriye özel çözümler sunmaya yardımcı olan NSK'nın kapsamlı mühendislik ve servis desteği de dikkat çekiyor.

Videonun amacı, döner veya lineer hareket için özelleştirilmiş ürünlerin, “NSK Hareket  Çözümleri” olarak bilinen kapsamlı bir hizmet paketinde nasıl bir araya getirildiğini özetlemektir. Bu paket, NSK'nın uzman ekibinin kusursuz ürün geliştirme ve optimum makine tasarımını sağlamak için müşterileri ile ortak olarak uyguladığı çok özel mühendislik çözümlerini sunar. Böylesi toptan bir çözümün tek bir kaynaktan sunulması, maliyet tasarrufu sağlar ve müşteriler için verimliliği artırır.

NSK, sektörler arası know-how ve uzun yıllar boyunca kazanılan deneyim zenginliğinden yararlanarak, hem standart hem tamamen özelleştirilmiş ürün çözümleri sunar. Bu çözümler, şirketin üretim tesislerinde özel olarak hareket ürünlerinin üretimine yönelik modern üretim hatları tarafından desteklenmekte ve titiz kalite kontrolü ile takip edilmektedir.

Yeni filme göre “NSK Hareket Çözümleri” ile müşteriler, şirketin devam eden geliştirme stratejisinin tam merkezinde bulunmaktadır. Özellikle NSK'nın Değer Katma Programı olan AIP'nin bireysel hizmetleri, müşterilerin, özel hesaplamalar ve analiz araçlarının yanı sıra hasar teşhisi veya özel gereksinimlere göre hazırlanmış eğitim programları ile desteklenebilecek net kazanımlar elde etmesine yardımcı olmaktadır.

Üretim için bireysel tedarikten makineye özel kit kutularına kadar, müşteri ihtiyaçlarını ve üretim süreçlerini hedefleyen bir çözüm sunarak sofistike bir müşteri yönetimi ve lojistik konsepti sağlanmaktadır.

Video boyunca, “Hassasiyetle İlerle” teması desteklenmektedir. Makine araçları, tıbbi cihazlar ve ölçüm cihazları, hassas hareketler gerektirir. Bu uygulamalar için anahtar kelimeler, ‘Hassasiyet’, ‘İlerle’ ise sadece ileri hareketi değil, geleceği de temsil etmektedir. Bu nedenle “Hassasiyetle İlerle” fikri, NSK müşterilerinin pazarlarında kararlı bir adım atmalarına yardımcı olan temel fikirdir.

Yeni video, NSK Europe YouTube kanalında görüntülenebilir:

NSK Europe YouTube channel.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız