Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Lineer Hareket Kontrol - 2019-06-21

NSK DIN-standard ball screws for machine tools

NSK, şirketin takım tezgahları için DIN standartlarına uygun olarak ürettiği yeni nesil vidalı millerin becerilerini, niteliklerini ve teknik özelliklerini açıklayan yeni bir katalog yayınladı. Tasarım mühendisleri bu yeni kataloğu www.nsk-literature.com adresinden kolayca indirebilir.

 

NSK, yüz yılı aşkın deneyimi ve geniş yelpazeli ürün portföyü ile müşterilerin her proje için gerekli bilgilere kolaylıkla erişebilmesini sağlamayı amaçlamaktadır. Takım tezgahlarında kullanılan vidalı miller, hassas işleme faaliyetleri için gerekli hareketi ve konumlandırmayı sağlayan kritik bileşenlerdir. DIN standardında üretilen yeni nesil vidalı milleriyle ilgili kataloğu yayınlayan NSK sayesinde artık bu çok önemli bilgiler takım tezgahı tasarımcılarının parmak uçlarında.

 

Katalog, birçok kullanışlı tasarım ipucunu içermektedir. Örneğin katalogda, mevcut iki bilya dolaşım sistemi tipi arasındaki farklar açıklanmıştır: uç deflektör tipi vidalı mil ve yeni geliştirilen dahili deflektör tipi.

 

DIN standardında üretilen NSK vidalı milleri; yüksek hız, yüksek yük kapasitesi ve düşük gürültü sağlama amacına uygun olarak tasarlanmıştır. Hatta NSK'nın tescilli TF rulman çeliğinin kullanılmış olması sayesinde 1,4 kat dinamik yük derecesine ulaşılabilir. Katalogda bu konuda daha ayrıntılı bilgileri bulabilirsiniz.

 

NSK'nın yeni nesil vidalı milleri, hem boyutsal hem de tolerans sınıfları açısından DIN 69051 (ISO 3408) standardına uygundur. 32 ila 63 mm arasında değişiklik gösteren mil çapları ve 10 ila 40 mm arasında değişiklik gösteren hatve (lead) boyutları ile vidalı miller 160.000 dn'e kadar hız faktörü sağlar. Bu performans düzeyi sayesinde ürün, son derece hassas konumlandırmanın gerekli olduğu yüksek hızlı işleme uygulamalarında kullanıma uygundur.

 

Katalogda, maksimum izin verilebilir ilerleme hızları ve ürün boyutları dahil olmak üzere tüm teknik özellikler listelenmiştir. İngilizce olarak yayınlanmış olan kataloğun Almanca, İtalyanca ve İspanyolca çevirileri de kısa süre içerisinde kullanıma sunulacaktır.

Picture: Takım tezgahları için DIN standardına uygun vidalı miller 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız