Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2019-08-22

Yeni NSK sabit bilyalı rulmanlar, elektrikli motorların çalışmalarında  enerji verimliliğine   katkıda bulunur

Elektrikli tahrik düzeneğindeki düşük enerji tüketimi pek çok endüstriyel uygulamada önemli bir hedeftir ve rulmanlar bunun gerçekleşmesinde rol oynayabilir. NSK bu etkiyi, yeni sabit bilyalı rulmanları ile elektrik motorlarının enerji verimliliği üzerinde olumlu bir etki olan %80'e kadar daha az enerji kaybı oluşturarak göstermektedir.

Bu gelişmeden önce NSK, rulmanların enerji kaybını etkileyen parametreler üzerinde yoğun bir araştırma yürüttü ve ilginç sonuçlara ulaştı. Sonuç olarak, yeni rulman serisinde sürtünmeyi azaltmak için özel olarak geliştirilmiş yeni gres kullanırken, gres doldurma seviyesi de optimize edilmiştir.

Klasik sabit bilyalı rulmana kıyasla, yeni NSK yüksek verimli rulmanlar, çelik  kafes kullanıldığında %60 daha az sürtünme gösterir. Plastik  kafes kullanılırsa, iç sürtünme yaklaşık olarak %80 oranında azalır. Buna ilaveten, yeni gresle servis ömrü 2.7 kat arttırıldı.

 

Fotoğraf : Yeni NSK sabit bilyalı rulmanlar, elektrikli motorların çalışmalarında  enerji verimliliğine  katkıda bulunur

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız