Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Lineer Hareket Kontrol - 2019-12-04

Andreas Kropp, Allard van Dijk, Willem-Jan Bruggeman, Eduardo Rodriguez

Geçtiğimiz 45 sene içinde dünyanın en büyük lineer hareket ve rulman teknolojileri üreticilerinden biri olan NSK, Benelüks pazarında başarıyla hizmet vermektedir. Lineer sistemler, vidalı miller, monotaşıyıcı ve destek üniteleri dahil olmak üzere çok çeşitli lineer hareket teknolojileri sunan NSK; medikal, yarı iletken ve işleme endüstrileri ve diğer endüstriler içinde etkileyici bir müşteri listesine sahip olmuştur. Müşterilerine sunduğu destek seviyesini daha da artırmak isteyen NSK, lineer ürün portföyünün distribütörlüğünü “MCA Linear Motion Robotics” Firması’na aktarmaya karar verdi. 

Birinci sınıf bir marka olan NSK’nın yüksek kaliteli ürünlerini her distribütör satamaz. Şirket, bu nedenle, yalnızca beklenen standartları karşılamak için gerekli bilgi ve deneyimi sergileyebilen yetkili distribütörlerle birlikte çalışmaktadır. Ayrıca, yetkili distribütörler NSK’nın etik ve uyum politikalarına da uygun davranmalıdır.

NSK'nın diğer tüm yetkili distribütörleri gibi, “MCA Linear Motion Robotics” Firması da uzmanlığı, mühendislik destek kapasitesi ve bölgedeki etkinliğinin değerlendirilmesinin ardından titizlikle seçildi. NSK ürünleri ve hizmetleri ile bağdaştırılan pazar öncüsü kalitenin sunulmasını sağlamak adına, yalnızca 100% güvenilir ortaklar seçilmektedir.

İşbirliği fikri, ilk olarak, NSK Avrupa'daki Seiki Yönetim Birimi (MU) ile MCA yönetim ekibi arasındaki görüşmelerde ortaya atıldı.

MCA’nın beş şubeden oluşan ulusal ağı, şirketin büyük mühendislik departmanı, kendi bünyesindeki işleme merkezi ve olağanüstü seviyedeki iş mili, kılavuz, şaft, lineer modüller, servo motor ve tahrik milleri özellikle belirleyici unsurlar oldu. NSK, her şeyin müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaya uygun olduğuna kanaat getirdi.  Bunun yanı sıra, MCA'nın bağlı olduğu ana şirket Rubix'in uluslararası ağı da, NSK ürünleri için büyük potansiyel sunmaktadır. Rubix, halihazırda NSK rulman programının yetkili distribitörlerinden biri olup, en büyük çaplı rulman ve ilgili ürün dağıtım stoğuna sahiptir.

İlerleyen zamanlarda, MCA, lineer hareket teknolojilerinde uzmanlaşmış NSK uygulama mühendislerinden sürekli teknik eğitim alacaktır; bu sayede ürünler, doğru lineer bileşenleri belirlemede müşterileri desteklemek için yeterli kapasiteye sahip şekilde ve güvenli biçimde dağıtılabilecektir.

Her uygulamada gereksinimlerin tam olarak anlaşıldığından emin olmak isteyen NSK, endüstri deneyimi olan eğitimli ve yetkin bir kadro konusunda ısrarcıdır. Yalnızca bu şekilde müşterilere katma değer sunan, uzun vadeli ve başarılı iş ilişkileri geliştirilebilir.

 

Resim: Geçtiğimiz EMO Hannover fuarı NSK standı, soldan sağa sırasıyla: Andreas Kropp, Uygulama Mühendislik Müdürü, Seiki Yönetim Birimi (MU), Avrupa Endüstriyel İşletme Birimi (EIBU), NSK; Allard van Dijk, Bölgesel Satış Müdürü, Seiki MU, EIBU, NSK;  Willem-Jan Bruggeman, Ofis Müdürü, MCA; Bastiaan Freie, Business Birim Müdürü, MCA; ve Eduardo Rodriguez, Direktör Seiki MU, EIBU, NSK. Fotoğraf MCA

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız