Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Haberler, Kurumsal - 2019-03-07

1 Şubat 2019 tarihinde NSK Avrupa'nın COO pozisyonuna Dr. Ulrich Nass (52) getirildi. Bu görevlendirme, şirketin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki büyüme rotasını geliştirme isteğini yansıtmaktadır. Dr. Ulrich Nass (52), 1 Şubat 2019 tarihinde Operasyonlardan Sorumlu Başkan (COO) olarak görevlendirildi.

Dr. Ulrich Nass, başta otomotiv endüstrisi olmak üzere teknoloji şirketlerinde uzun yıllara dayanan bir liderlik deneyimine sahiptir ve NSK Avrupa'nın ana pazarlarında önemli başarılara imza atmıştır. NSK'da çalışmaya başlamadan önce Brose Group'ta Kapı Modülleri Ürün Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve bundan önce Kapı Sistemleri Ürün Grubu Direktörlüğü görevlerinde bulunmuştur.

Dr. Ulrich Nass, 2012 yılına kadar otomobiller için yan kapı ve bagaj kapağı mandalları alanında uzman olan Kiekert AG'de çeşitli üst düzey yönetici pozisyonlarında görev almıştır. Kiekert AG'den ayrılmadan önce, Global Ürün Geliştirme ve Program Yönetimi Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Dr. Ulrich Nass, yüksek lisansını makine mühendisliği alanında tamamlamış, doktorasını Bochum Ruhr Üniversitesi'nde sonsuz dişlilerin aşınması alanında yapmıştır.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız