Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2019-03-01

Kayıtlı kullanıcılar, oturum açtıktan sonra ana sayfada yeni kursu bulabilir

Taş ocağı ve madencilik endüstrisindeki çeneli kırıcı uygulamalarında rulmanların kullanımına odaklanan yeni bir çevrimiçi eğitim modülü, "NSK Academy" platformuna eklendi. Mevcut içeriklerde olduğu gibi, yeni çeneli kırıcı modülünü tamamlayan kayıtlı kullanıcılar da %80 geçme notuna ulaştıklarında sertifika alma hakkını kazanacak.

NSK rulmanları, taş ocağı ve madencilik ekipmanı OEM'lerinin kırıcı performansını maksimuma çıkarmasına yardımcı olabilir. Yeni eğitim modülü, NSK rulmanlarının neden ve nasıl yardımcı olabileceğini açıklamak için katılımcıların, kullanım sırasında yüksek yük kapasitesi ve ekstra dayanıklılık sunan NSK CAM serisi Çift Sıralı Oynak Makaralı Rulmanlar gibi sınıfının lideri teknolojilerin önemini anlamasına yardımcı olur.

Çeneli ve konik kırıcılar, taş ocakçılığı sektöründeki birincil ve ikincil işleme operasyonları için temel ekipmanlardır. Kırıcılardaki diğer önemli bileşenler gibi rulmanlar da şok yüklerin ve ağır yüklerin yanı sıra genellikle su, toz ve yüksek sıcaklıkları içeren zorlu çevre koşullarına maruz kalır. Rulmanların bu koşullarda kullanımı, taş ocağı için maliyetli arıza sürelerine ve olası aksamalara yol açan erken rulman arızalarına neden olabilir.

Yeni eğitim modülü, ekipman OEM'lerin çene kırıcılar için rulman seçimindeki temel ilkeleri anlamalarına yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Modülün içeriği tipik kullanım koşulları, rulmanın çene kırıcıdaki pozisyonları ve rulman tasarımlarının karşılaştırılması ile ilgili bölümleri içerir.

Müşteri hizmetleri/satış, ürün yönetimi, saha hizmetleri/satış, teknik destek/bakım, mühendislik veya AR-GE alanlarında çalışan herkes, çene kırıcı modülünden faydalanabilecektir. Sertifika almak için kurs tamamlandıktan sonra sorulan 10 soruya %80 oranında doğru cevap verilmelidir. Kursa www.nskacademy.com sitesinden ulaşabilirsiniz (Siteye ilk kez girenler için hızlı ve kısa bir kayıt işlemi gereklidir). Şu anda kurs, İngilizce ve Almanca dillerinde mevcuttur, İspanyolca ve Fransızca da kısa süre içinde eklenecektir.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız