Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Servisler - 2019-11-05

NSK Certified AIP Branch award ceremony for Rubix Haarlem

Her sektörden endüstri ve bakım müşterilerine 400,000'den fazla MRO (bakım, onarım ve revizyon) ürünü sağlayan uzman bir tedarikçi olan Hollanda merkezli Rubix Haarlem, NSK Onaylı AIP Şubesi oluyor. Yoğun geçen yeterlilik süreci, hem NSK hem de Rubix Haarlem ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir dizi son kullanıcı ziyaretinin ardından sonuçlandırıldı. 1994 yılında kurulan ve daha önce AKN veya Brammer olarak bilinen Rubix Haarlem, Rubix grubunun bireysel müşteri ihtiyaçlarına uygun değer ve mühendislik çözümleri katma konusunda güçlü bir sicile sahip son derece proaktif bir şubesidir. Şirketin NSK ile olan ilişkisinin çok güçlü olması yanında yönetim ekibi, ortak işbirliği beyanında bulunmak üzere AIP'yi (Değer Katma Programı) kullanarak bu temeli geliştirmeyi istemiştir.

AIP, makine güvenilirliği, teknik bilgiler ve genel karlılık (daha düşük toplam sahip olma maliyeti - TCO) konularında sağlayacağı gelişmelerle son kullanıcılara değer katmak için tasarlanmış NSK mühendislik ve servis çözümlerinden oluşur. Onaylı bir AIP Şubesi olarak Rubix Haarlem, müşterilerinin operasyon ve bakım süreçlerinin daha verimli ve böylelikle daha karlı olmasını sağlayarak sürecin her aşamasında para tasarrufu etmelerini garantileyecektir.

2018 yazında Hollanda Tilburg'daki NSK eğitim merkezinde düzenlenen Onaylı AIP Şubesi eğitiminin iki seansına bir Rubix ekibi de katılmıştır. İlk oturum AIP'nin temel ilkelerini ve bunların müşterilere en iyi şekilde nasıl uygulanacağını ele alırken ikinci oturum, yatırım getirisi hesaplamaları, AIP araştırmalarının nasıl gerçekleştirileceği, rulman eğitiminin nasıl sağlanacağı ve başarılı AIP+ sunumlarının nasıl gerçekleştirileceği gibi önemli konulara odaklanmıştır.

Rubix Haarlem'in müşteriler için değer katmaya odaklanan komple uygulamalı bir mühendislik ekibi bulunmaktadır ve bu nedenle AIP programı girişimi, şirketin NSK ile yakın bir tercihli ortaklık kurmasına imkan tanıyacak mantıklı bir gelişmedir.

Tüm eğitimler tamamlandıktan sonra Rubix Haarlem ile iki atıştırmalık gıda üretim tesisine ortak ziyaretler gerçekleştirildi. Onaylı AIP Şubesi sürecinin son aşamasını oluşturan bu faaliyet kapsamında bu müşterilerle AIP başlatıldı ve her alan için süreç haritaları geliştirildi. Bu ziyaretler sonucunda, hepsi belgelenecek ve son kullanıcılara sunulacak kayda değer potansiyel maliyet tasarrufları belirlendi.

RUBİX Haarlem için NSF Onaylı AIP Şubesi ödül töreni Temmuz 2019'da yapıldı. Nihayetinde bir mükemmellik merkezi haline gelmek isteyen şirket, NSK ürün ve malzemelerini kullanarak Haarlem'de kendi MRO eğitim yeterliliğini sağlama sürecindedir. 

Soldan sağa resimdekiler : Kiichi Oma, Deputy Director GAM Marketing, European Industrial Business Unit (EIBU), NSK; Jean-Yves Chapelet, Director GAM Marketing, Director Sales Division Western Europe, EIBU, NSK; Paul Timmermans, Manager Operational Buying, Rubix Haarlem; Eric Dijkstra, Manager Bearings & Mechanical Power Transmission Benelux, Rubix Haarlem; Willy Jacobs, Territory Sales Manager Benelux & Nordics, EIBU, NSK; Takamasa Ohira, Deputy Managing Director EIBU, Director Sector Marketing EIBU, NSK; and Francisco Terol, Director Technical Centers, Rubix Haarlem

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız