Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2020-03-20

Global COVID-19 koşullarını yaşanırken, NSK Avrupa, müşterilerimiz için iş ve tedarik devamlılığını sağlamak üzere yoğun bir şekilde çalışırken en büyük önceliği çalışanlarına, müşterilerine ve tedarikçilerine vermeye devam etmektedir.

Aldığımız anahtar önlemlerden bazıları:

  • Hollanda’da bulunan Avrupa Dağıtım Merkezimiz, operasyonların devamlılığı için radikal tedbirler aldı. Misafirlerin veya sürücülerin tesise girmelerine izin verilmedi ve depoda çalışanların vardiya değişiminde karşılaşmalarını önleyecek şekilde düzenlemeler yapılırken ofis personeli evden çalışma veya fiziksel olarak ofiste farklı alanlara ayrılmış olarak çalışma düzenine geçtiler. Alınan bu önlemlerle, çalışanlarımız korunmuş ve operasyonların devamlılığı sağlanmıştır.

  • Polonya, İngiltere ve Almanya’da bulunan fabrikalarımızda da benzer koruyucu önlemler devreye alındı. Tümü yeterli miktarda komponent ve hammadde stoklarına sahipler ve tedarikçilerimizle yakın işbirliği içerisinde  tedarik zincirini yöneterek üretimin devamlılığını sağlamaktadır.

  • Satış, mühendislik ve destek birimlerde pek çok çalışanımız evden çalışmaktadır ve operasyonların devamlılığını sağlamak üzere takımlar bölünmüştür. Sistemlerimiz, işlerimizin aksamadan yürütülmesi ve iletişimin etkin olark devamını sağlamak üzere etkin bir şekilde çalışmaktadır.

 “COVID-19 tehdidini fazlasıyla önemsiyoruz. Kriz yönetim takımlarımız, çalışanlarımız ve müşterilerimizi koruyacak ve virüsün yayılmasını yavaşlatacak ilave önlemleri belirlemek üzere her gün defalarca konuşmaktadır.”

Dr. Ulrich Nass, NSK Avrupa CEO

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız