Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2016-10-11

NSKHPS range includes large cylindrical roller bearings


NSKHPS olarak kısaltılan NSK Yüksek Performans Standardı Serisi dış çapı 180-400 mm olan büyük hassas silindirik makaralı rulmanları kapsayacak şekilde genişletilmiştir. Hizmet ömürleri geleneksel silindirik makaralı rulmanların hizmet ömrünün iki katı olan, bunun yanı sıra yük değeri %23 daha yüksek olan yeni rulmanlar zorlu uygulamalarda kullanım için idealdir.

NSKHPS rulmanları yüksek oranda temiz çelik kullanılması ve dış bilezik ile silindirik makaraların dönen yüzeylerinde özel işlem süreçlerinin uygulanması ile karakterize edilir. Bu gibi özellikler dinamik yük değerini önemli miktarda arttırmaya yardımcı olur ve hizmet ömrünü uzatır.

NSKHPS büyük silindirik makaralı rulmanlarının bir başka avantajı da açısal hatalı hizalamalara karşı daha fazla tolerans göstermesidir. 2 ark dakikaya kadar şaft hatalı hizalamasını tolere edebilen bu tipteki geleneksel makaralı rulmanlar ile karşılaştırıldığında, NSKHPS serisi 4 ark dakikaya kadar hatalı hizalama değerleri ile çalışabilir. Ayrıca, rulmanlar müşterilere daha yüksek limit hız ve çok yüksek çalışma hassasiyeti sunar.

Yüksek performans, yüksek dönüş hızları, kompakt boyutlar ve uzun hizmet ömrü sağlayan tahrik bileşenlerine olan talebi karşılayabilen, büyük silindirik makaralı rulman arayanlar için yeni NSKHPS serisi çözüm sunar. İlave bir avantajı da yüksek kaliteli yüzey işleme ile sağlanan düşük sürtünmedir. Bu sayede de daha fazla enerji verimliliği elde edilir. Pek çok örnekte, tasarımcılar daha küçük çaplı NSKHPS silindirik makaralı rulmanları seçebilir ve böylece daha kompakt bir tahrik ünitesi oluşturabilirler.

Yaygın kullanılan rulman tiplerinin çoğunu kapsayan NSKHPS programı artık pratik olarak tamamlanmıştır.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız