Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Otomotiv - 2017-07-27

NSK ProKIT

NSK, bu sene 17-21 Ekim tarihleri arasında Paris'te düzenlenecek olan Equip Auto 2017 fuarına ilk defa katılacak. Salon 1, stant 1 C085'te yer alacak olan NSK, geçen sene ortaya koyduğu Bağımsız Otomotiv Yenileme Pazarına (IAM) girme amacını destekleyen bilgilendirici bir sunumda bulunacaktır. Bir OEM ve birinci sınıf tedarikçi olarak şirketin sahip olduğu konumu temel alan IAM yaklaşımı, ortakların ve araç servisi sahiplerinin daha karlı, daha verimli ve daha etkin iş yapabilmelerini sağlamaktadır.

Equip Auto'da odak noktası olması hedeflenen ProKIT, özellikle IAM için geliştirilmiş tekerlek poyra rulmanlarına odaklanan yeni ürün serisidir. Tek kutuda çözüm olarak sunulan ProKIT yalnızca, rulmanlar, keçeler ve civatalar gibi OE araç üreticileri tarafından kullanılan %100 orijinal ürünleri içermektedir.

Araç servislerine ve distribütörlere yardımcı olması için ambalaj üzerinde bir QR kodu bulunmaktadır; bu kod, üreticinin geçmişine ve tipik uygulamalara ilişkin ayrıntılar içermektedir. NSK ayrıca, Avrupa TecDoc veri tabanını da kullanmaktadır ve şirketin Bağımsız Otomotiv Yenileme Pazarına özel olarak tasarlanmış şirket web sitesi üzerinden erişilebilir olan bir online kataloğu yayına almıştır.

NSK rulman çözümlerinin hâlihazırda Avrupa içerisinde dolaşımda olan 70 milyondan fazla arabada mevcut olduğu düşünüldüğünde, araç servisi ve toptancılar hangi ürünün hangi araçla eşleştiğini kolaylıkla bulabilirler.

NSK, gelirinin neredeyse %75'ini otomovit sektöründen elde etmektedir ve OE'deki pazar liderleri arasındadır. Şirket, hızla gelişen bu endüstride bulunduğu konumu sürekli olarak güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Buna, Hollanda'nın Tilburg şehrinde şu anda inşaatı süren yeni Avrupa Dağıtım Merkezi (EDC) örnek gösterilebilir. 17.357m²lik alana yayılmış olan tesis, mevcut tesise kıyasla %72 daha geniş depolama alanı sunacak ve %51 daha fazla palet kapasitesine sahip olarak daha güvenilir ve hızlı teslimatların yapılmasını sağlayacaktır.

Yeni depo, Rusya ve Türkiye dâhil Avrupa'nın yanı sıra Orta Doğu da olmak üzere bu bölgelerde bulunan müşterilerimiz için otomotiv ve endüstriyel rulman stokuna sahip olacaktır. Tesisin Temmuz 2017'de tamamlanması ve sevkiyatların da Ağustos sonunda başlaması öngörülüyor.

Bu ürünler ve NSK 'nın IAM için sunduğu diğer ürünler hakkında daha fazla bilgi almak isteyen Equip Auto ziyaretçileri, şirketin fuardaki uzman ve cana yakın ekibiyle iletişime geçebilirler. NSK şu anda Avrupa içerisinde satış sonrası etkinliğini arttırmak istediğinden, ilgilenen dağıtım ortaklarını da standımıza bekliyoruz.

40. Equip Auto,  Paris Expo Porte de Versailles'da gerçekleştirilecektir. Biyenal fuar 2015'de yaklaşık 1.400 katılımcıyı ve 95.000 ziyaretçiyi ağırlamıştı.

 


 NSK geçtiğimiz günlerde Tilburg'daki yeni Avrupa Dağıtım Merkezinin inşaatına başladı

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız