Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Otomotiv - 2017-02-21

NSK, Bağımsız Otomotiv Satış Sonrası (IAM) Hizmeti verme kararının ardından, tamirhane sahiplerine değer katmada güvenilir toptancı ağının görevini ne kadar önemli olduğunu vurguluyor.


Yüksek kaliteye sahip parçaların yanı sıra, NSK'nin satış sonrası büyüme stratejisi birinci sınıf hizmetlerin sunulmasına dayanmaktadır. Örneğin, ürünlerin doğru zamanda tedarik edilebilmesi çok önemlidir. Burada, şirketin uzun vadeli gelişim ortakları olarak gördüğü şirket toptancıları, markayı IAM bünyesinde geliştirmede önemli bir rol oynayacaktır. NSK ortaklarının ihtiyaç duyduğu stoklara sahip olmaları, araç servisleriyle gerçek ilişkiler kurmaları ve her gün yerel destek sunmaları çok önemlidir.

 REA Hellas S.A., 1988'den beri Yunanistan'da NSK ile çalışıyor

Daima pazarın ihtiyaçlarına odaklanan NSK, ortaklarıyla güçlü bir şekilde iletişim kurmayı hedeflemektedir. Örneğin, Yunanistan'daki NSK temsilcisi olan REA Hellas S.A, NSK ile birlikte markanın ülkeye girdiği tarih olan 1988'den beri çalışmaktadır. Keçeler, yağlayıcılar, yağlama sistemleri, aletler ve satış sonrası servise odaklanan şirket, geçtiğimiz beş sene içerisinde yaklaşık 5 milyon €'luk satış hacmine ulaşmıştır. Şirket, NSK'nin "değişim faaliyetlerine mükemmel bir şekilde odaklanarak teknik destek ve düzenli eğitim" sunduğunu belirtmektedir.

  Polonya'da Saga Auto, 15 sene önce NSK tarafından üretilen yedek parçaların dağıtımına başlamıştı

 

Daha kuzeyde, Polonya'da Saga Auto, 15 sene önce NSK tarafından üretilen yedek parçaları dağıtma kararıyla gücüne güç kattı. Şirketin odaklandığı konu orijinal ekipmanlardı ve NSK ile yaptığı işbirliği bu politikanın doğal bir sonucu olmuştur. Saga Auto özellikle, NSK'nin sunduğu ürün çeşidinin müşterilerin ihtiyaçlarını karşıladığını ve NSK'nin "lider OE üreticilerinden biri olduğunu" belirtmektedir.

  Rossko, pazardan gelen direkt talepler doğrultusunda  NSK markasını Rusya'da dağıtmaya başladığını belirtiyor

 

Başarı hikayesi, Rusya'nın en büyük bölgelerine yayılan 14 adet bağlı şirkete sahip bir Rus federal girişimi olan Rossko'da da benzer. Şirket, beş sene önce pazardan gelen direkt taleplere yanıt olarak NSK markasını Rusya'da dağıtmaya başladığını belirtiyor. Günümüzde Rossko hala çok markalı bir distribütör ancak şu anda, Rus otomotiv yedek parça pazarının en önemli markalarından birisi olan NSK'ye odaklanıyor. Rossko'ya göre NSK'nin güçlü yönleri arasında teknik destek, yanıt verebilirlik, fiyat politikası ve stok mevcudiyeti bulunuyor.

Yabancı araçlar için Rusya'nın en büyük yedek parça dağıtıcısı olan Voltag, son sekiz seneden beri NSK ile çalışıyor

 

Yine Rusya'da bulunan Voltag, yabancı araçlar için Rusya'nın en büyük yedek parça dağıtıcılarından bir tanesi. Geçtiğimiz sekiz senedir NSK ile beraber çalışan Voltag, "özellikle ateşleme ve alternatör rulmanları için NSK'nin dünya pazarında lider bir rol oynadığını" belirtiyor. Günümüzde bu, şirketin başarısında önemli bir kriter olarak değerlendiriliyor.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız