Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2017-12-13

NSK Hassas Rulman Uygulaması

NSK, hassas rulman seçimine ve bununla ilişkili tasarım entegrasyon sürecini basitleştirmeye yardımcı olan yeni bir mobil uygulama geliştirdi.

Uygulama ayrıca, birçok ürün orjinallik doğrulama özelliği ile müşterilerin kopya ürünlerden de korunmalarını sağlamaktadır.

 

Yeni uygulama,  2D barkodlar içeren ambalajlar ileyapılacak olan ilk NSK hassas rulman sevkiyatlarıyla aynı tarihlerde yayınlanacaktır. NSK'nin Newark, İngiltere’deki  tesisinde üretilen ürünler için uygulama Ocak 2019'ya yayınlanacaktır. Uygulamanın yüklü olduğu akıllı telefonlar, bireysel kimlik numarası, imalat tarihi, rulman  kontrol kaydı, boyutsal toleranslar, çalışma  hassasiyeti, yağlayıcı tipi gibi faydalı bilgilere ve diğer teknik ayrıntılara hemen erişim için barkodu tarayabilecek.

Veriler CSV ve PDF formatlarında kolaylıkla müşteri sistemlerine transfer edilebilir. Bu özellik, rulmanların iş mili montajında daha fazla verimliliği beraberinde getirir ve daha otomatik, IT bazlı yönetim için ürün izlenebilirliğini kolaylaştırır. 

NSK uygulamayı, imalat endüstrisinde dijitalizasyonu hızlandıran akıllı fabrika ve Industry 4.0 girişimlerine uygun olarak geliştirmiştir. Makineler bilgisayar sistemlerine daha fazla entegre edildikçe ve kablosuz özelliklerle donatıldıkça, dijital bilgiye kolay ve hızlı şekilde erişim verimli operasyonların vazgeçilmez bir parçası haline gelmektedir.

Müşterinin korunması için, özgün 2D barkodu ve bağlantılı NSK bulut sistemi sahte ürünlere karşı koruma sağlar. Barkod taraması, NSK veri tabanıyla kontrolü mümkün kılarak ürünün sahte olup olmadığını ortaya çıkarır. Ayrıca, özel web sitesine erişim sağlanarak her rulman izlenir ve görüntülenir; müşterinin, rulmanın toplu üretim hattından çıkan bir rulman veya yasalara aykırı bir şekilde kopyalanmış bir NSK rulman kutusu olup olmadığını anlamasına yardımcı olur.

Yeni uygulama çeşitli NSK web hizmetlerine erişim sağlayan ana bilgisayara kolaylıkla bağlanılmasını mümkün kılarak teknik sorgulara daha hızlı yanıt verilmesini, müşteri hizmetinin hızlanmasını ve şirket pazarlama broşürleri ve distribütörler aracılığıyla ürün siparişinin daha basit hale getirilmesini sağlar. Bunun yanı sıra uygulama kullanıcılara; dijital kataloglar, teknik rulman hesaplayıcıları ve taşıma ve bakım kılavuzları gibi çeşitli teknik araçlar ve pratik uygulamalar sunabilmektedir.

 iOS ve Android cihazlarıyla uyumlu olan uygulama İngilizce, Japonca ve Çince yayınlanacaktır. 

Uygulamanın  güncel hali makine tezgâhlarında kullanılan , 30 mm'den   büyük delik çapına sahip hassas rulman tiplerinin   (ISO sınıfı 5 ve üzeri)bilgilerini içermektedir. Tipler içerisinde bilyalı rulmanlar, silindirik makaralı rulmanlar, eğik bilyalı rulmanlar bulunmaktadır. Servis, gelecekte diğer NSK ürünlerini kapsayacak şekilde genişletilecektir.

 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız