Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2017-11-14




NSK, Ekim 2017 Madrid'de üç gün süren ilk Avrupa endüstriyel distribütör konferansını gerçekleştirdi. Strateji, yeni ürünler, tedarik zincirleri ve sahtecilik karşıtı bilgiler, Avrupa'nın çeşitli yerlerinden gelen 80 delegeyle paylaşıldı. NSK 'ailesinin' önemli bir parçası olarak görülen distribütörler, sosyal programın bir parçası olarak 12 kez Avrupa şampiyonu olan Real Madrid futbol kulübünün evi olan Santiago Bernabéu Stadyumunda verilen bir akşam yemeğinin de içinde olduğu etkinliği çok olumlu bir şekilde karşıladılar.

Konferansta değinilen önemli konulardan bir tanesi, NSK'nin gelecekteki küresel iş stratejisine ve Avrupa içerisindeki satış sonrası hizmet stratejisine ilişkin bilgileri paylaşmasıydı. NSK’nin üst düzey yönetim temsilcileri, distribütörlerle fikir alışverişinde bulunmak ve şirketin ileriye yönelik hedeflerinde distribütörlerin ne kadar önemli olduklarını vurgulamak amacıyla konferansta hazır bulundular.

"Yerel seviyede distribütörlerle uzun yıllardır görüşmeler düzenliyoruz ancak hepimizin aynı anda aynı masada olabilmesi ve önemli stratejik bilgileri paylaşabilmesi için Avrupa çapında bir etkinlik düzenlemenin vakti geldiğini düşündük," diye açıklıyor NSK'nin Avrupa Endüstriyel İş Biriminde Endüstriyel Satış Sonrası Hizmet Direktörü olan Jean-Yves Chapelet. "Bunun amacı yalnızca iş ilişkilerimizi ilerletmek değil, ayrıca distribütörler arasındaki ağı güçlendirmekti. Bu, nihai kullanıcılar için önemli faydalar doğuracaktır."

Distribütörlere ayrıca yakın zamanda piyasaya sürülecek olan NSK inovasyonları ve Tilburg / Hollanda'da yakın zaman önce kurulan yeni Avrupa Dağıtım Merkezi (EDC) gibi tedarik zinciri girişimleri hakkında bilgi verildi. Bunlara ek olarak, NSK'nın sahtecilik karşıtı önlemlerine ilişkin bir sunum yapılarak %100 ürün orijinalliğini sağlamak için devreye sokulan stratejiler hakkında katılımcılar bilgilendirildi.
Distributors were also given advance insight into upcoming NSK innovations and provided with facts about supply chain initiatives such as the recent construction of a new European Distribution Centre (EDC) in Tilburg, Netherlands. In addition, a presentation was delivered on NSK anti-counterfeiting measures; reassuring distributors about the strategies in place to ensure 100% product authenticity. 

Konferansa katılan delegeler, merkezi Avrupa'da 20 ülkede bulunan distribütörleri (küçük ve büyük) temsil etmekteydiler. Etkinlikte ayrıca NSK, başarılı bir şekilde Onaylı AIP (Katma Değer Programı) Ortağı olan ilk dört distribütör katılımcılara sunuldu: Margo (Polonya), Primagra (Romanya), REA Hellas (Yunanistan) ve UAB Dagmita (Litvanya). Bütün Onaylı AIP Ortakları,  teknik sorunları inceleme ve çözme yetkinliğine sahiptir, ve spesifik uygulamalar, sektöre ilişkin teknik bilgi ve tecrübeler ve bakım-onarım (MRO) proje liderliğine ilişkin belirli uygulamaları gerçekleştirme yetkinlikleri bulunmaktadır.  Birçok başka distribütör de programa başlamıştır ve 2018'in başında programı tamamlamaları beklenmektedir.

Konferansın sosyal programının bir parçası olarak bir şehir turu gerçekleştirildi ve Real Madrid'in ikonik Santiago Bernabéu Stadyumunda delegelerin birbirleriyle daha ileri seviyede iletişim kurabildikleri bir akşam yemeği verildi.  Bu etkinlik başarılı bir şekilde gerçekleştiğinden, NSK bu buluşmayı şirketin yıllık iş takvimine düzenli olarak almayı planlamaktadır.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız