Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2017-02-22

NSK, Kielce’deki (Polonya) tesisinde üretim genişletme çalışmasına başladı. Projenin ilk yarısının Mart 2017 sonunda tamamlanması planlandı.

 

 

NSK Avrupa’ nın en büyük fabrikası olan Kielce’deki tesis, otomotiv ve endüstriyel pazarlar için bilyalı rulmanlar üretiyor. Şirket, şu anda diğer ürün gamlarındaki rulmanların üretimine başlamak için, başlangıçtaki dövme işleminden nihai montaja kadar tüm modern üretim süreçlerinin gücünden faydalanmayı planlıyor. 

NSK, genişlemeye yer açmak amacıyla yaklaşık 10.000 m2 zemin alanına sahip bir binada yenileme çalışmalarına başladı. Çalışma tamamlandıktan sonra şirket Kielce’de otomotiv sektörü için HUB1 tekerlek göbek rulmanlarının üretimine ve lider bir otomotiv OEM’i için yeni büyük bir projenin bir parçası olarak silindirik makaralı rulman üretimine başlamayı planlıyor. Otomotiv müşterileri için ayrıca ilave bir sabit bilyalı rulman hattı da devreye alınacak.    

NSK Otomotiv Rulmanları iş biriminin Avrupa’daki büyük bir üretim tesisi olan Kielce’deki mevcut üretim gamında şasi, aktarma organları, motor ve elektrik grubu motor uygulamaları için bilyalı rulmanları kapsıyor. Kielce tesisinde NSK’nın Avrupa Teknoloji Merkezi’nin (ETC) büyük bir departmanı da bulunuyor ve ekip burada ürün geliştirme çalışmaları ile testlerine odaklanıyor.

Avrupa’da kapsamlı bir üretim ağına sahip olan NSK’nın diğer tesisleri Almanya ve Birleşik Krallık’ta bulunuyor. Tüm dünya genelindeki tedariğin güvenliğini sağlamak amacıyla her bir NSK ürünü en az iki tesiste üretiliyor ve böylece müşterilerine daha iyi bir hizmet sunuyor.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız