Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Otomotiv - 2017-10-16

NSK ProKIT

ProKIT'in artan başarısı, kendini kanıtlamış OE tasarımı ve imalat deneyiminde kendisini göstermektedir: NSK rulman çözümleri hâlihazırda Avrupa içerisinde dolaşımda olan 70 milyondan fazla arabada mevcut durumdadır.  Kalite, ProKIT markasının başka bir mihenk taşıdır; bu unsur, araç sahipleri için sürekli olarak güvenlik ve emniyet sağlamak amacıyla tekerlek poyra rulmanlarının vazgeçilmez bir özelliğidir.

Yüksek kalite ayrıca distribütörler için daha az sayıda garanti kaynaklı iadeler anlamına da gelmektedir; böylece bu faaliyetin ortaya çıkarabileceği yüksek maliyetler azaltılmış olur. NSK sürekli olarak, şirket sloganı haline gelen 'Toplam Kalitede Bir Numara' olmaya çalışmaktadır. Buna ek olarak, bu slogan müşteri hizmetlerine ve NSK nın otomotiv OEM' leri ile sahip olduğu uzun dönemli iş ilişkilerinden doğan veri kalitesine yansımaktadır. Veri güvenilirliği distribütörler için iade sayısının sınırlanmasını mümkün kılar.

NSK, yüksek kalitedeki ProKIT ürünlerini desteklemek adına müşteriler için faydalı olabilecek yeni ambalajları geliştirdi. Örneğin, %100 geri dönüştürülebilir ambalaj 10 dilde üretilecek ve manyetik kaynaklardan uzak durma ve rulman montajı için yalnızca profesyonel teknikerleri kullanmayı belirten belirgin uyarılar da içerecektir.

Başka bir önemli unsur da, ambalaj etiketinin EAN barkodu, parça numarası, ilgili uygulamalar, EAC, QR kodu ve adet gibi bilgileri içerecek olmasıdır. NSK ayrıca, Avrupa TecDoc veri tabanını da kullanmaktadır ve şirketin IAM' ye özel olarak tasarlanmış şirket web sitesi üzerinden erişilebilir olan bir e-kataloğu yayınlamıştır.

Bağımsız Otomotiv Yenileme Pazarına ilişkin diğer gelişmeler arasında, Hollanda' nın Tilburg şehrinde inşaatı tamamlanan yeni Avrupa Dağıtım Merkezi (EDC) örnek gösterilebilir. Tesis, önceki tesise kıyasla %72 daha geniş depolama alanı sunacak ve %51 daha fazla palet kapasitesine sahip olarak teslimatların daha güvenilir ve hızlı şekilde sağlayacaktır.  Yeni depo, Rusya ve Türkiye dahil Avrupa'nın yanı sıra Orta Doğu da olmak üzere bu bölgelerde bulunan müşterilerimiz için otomotiv ve endüstriyel rulman stokuna sahip olacaktır.

NSK, IAM faaliyetleri doğrultusunda aktif bir şekilde EMEA içerisinde yenileme pazarı dağıtım ağını geliştirmeyi planlamaktadır. NSK bu yüzden, yerel pazarları bilen ve müşterileri için en iyi destek ve hizmetleri sağlayabilecek olan özel ve sınırlı ortaklarla uzun vadeli anlaşmalar yapmayı amaçlamaktadır.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız