Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2017-01-04

100 people from 36 companies attended the ‘NSK Solutions for the Steel Sector’ seminar in Turkey recently

“Çelik Sektörü için NSK Çözümleri” Semineri kısa süre önce Antalya’da 36 farklı şirketten 100 katılımcıyla gerçekleştirildi.

NSK Türkiye ekibi tarafından düzenlenen başarılı seminer, öncesinde bir karşılama kokteyli ile başladı ve  ziyaretçilere çelik imalat endüstrisi için en güncel ürün yenilikleri ve hizmetleri hakkında yapılan iki bilgilendirici sunum ile devam etti. “Çelik Sektörü için NSK Çözümleri” Konferansında ilk olarak, NSK Avrupa, Orta Doğu Satış ve Mühendislik Müdürü Stephen Wood söz aldı. Sayın Wood’u “AIP – NSK Katma Değerli Hizmetleri” konusuna odaklanan AIP ve Hizmetler Müdürü Mathieu Piquemal takip etti. Gün, eğlenceli bir gala yemeği ile sona erdi. 

NSK’nın çelik endüstrisi için geliştirilen rulman serisi, sıcaklık dalgalanmaları, kontaminasyon, 200 m/dak üzerindeki hat hızları, titreşim ve darbe dahil zorlu çalışma koşulları ile mücadele etmek amacıyla özel olarak tasarlandı. NSK’nın ürün gamında, hammadde hazırlığından, ergitme sürecine ve nihai haddelenmiş ürüne kadar çelik imalat süreçlerinin tüm aşamaları için rulmanlar mevcut.

Örneğin NSK, sürekli döküm tesisleri için kontaminasyon girişini önleyen ve optimum hizmet ömrü sunan keçeli oynak makaralı rulmanlar geliştirdi. Konik makaralı rulmanlar ve kendinden hizalamalı dış bilezikli silindirik makaralı rulmanlar da sürekli döküm tesisleri için ideal ürünler. 

Diğer yenilikler arasında, NSK’nın Sealed-Clean teknolojisine ek olarak Water-TF ve Super-TF gibi haddehanelerde kullanılmak üzere çeşitli özel malzemelerde mevcut olan konik makaralı rulmanlar bulunmaktadır. Bunların yanında, sinter makineleri, LD dönüştürücüler, zincir konveyörler, tesviye aletleri ve daha fazlası için çeşitli rulmanlar sunulmaktadır. Tüm bu ürünler güvenilir, aşınmaya dirençli ve uzun ömürlü olacak şekilde tasarlanmıştır ve üretimde karlılık sağlamayı teşvik etmektedir.    

Karlılık, NSK’nın kısa süre önce başlattığı AIP+ Katma Değer Programının da amacı. Eksiksiz bir rulman bakım paketi sunmak amacıyla tasarlanan AIP+, dörtlü yenilikçi bakım ve hizmet araçlarını sunuyor: durum izleme, montaj aletleri, lazer hizalama ve yağlama çözümleri. Tüm bunlar makine performansını ve çalışma ömrünü maksimize etmeye yardımcı olmak amacıyla özenle geliştirildi. 

Amaçlarının, etkinlik ziyaretçilerine teknik bilgi birikimlerini göstermek ve Türkiye’de marka farkındalığını güçlendirmek olduğunu belirten NSK Türkiye Genel Müdürü Emrah Çakır sözlerine şöyle devam etti: “Etkinlik mevcut ve yeni müşteriler ile ilişkilerimizi daha da geliştirmemizde kesinlikle yardımcı oldu ve bu önemli sektörde sadece bir tedarikçiden ziyade bir ‘çözüm ortağı’ olarak görülme isteğimizi güçlendirdi.”

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız