Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Rulmanlar - 2018-11-05

NSK’nın yeni preslenmiş çelik kafesli yüksek kapasiteli eğik bilyalı rulmanları

NSK, preslenmiş çelik kafesli yeni bir yüksek kapasiteli eğik bilyalı rulmanı piyasaya sürdü. Daha büyük bilya boyutları kullanarak yeni yüksek kapasiteli rulman, mevcut rulmandan 1.2 - 1.6 kat daha uzun kullanım ömrü sunar. Bu seri, mevcut 7312BW-7316BW serisinin (7307BW ~ 7311BW geliştirme aşamasında) yerini alacak ve yeni “BEAW” tanımını taşıyarak ek “EA” ile yüksek kapasiteyi gösterecektir.

NSK’nın BEAW rulmanları, orijinal ekipman üreticilerinin giderek artan taleplerini karşılamak için tasarlanmıştır. 7312BEAW-7316BEAW rulmanları BW rulmanlarından daha yüksek performans seviyeleri sunarken, tipik uygulamalar arasında pompalar ve kompresörler ile enjeksiyonlu kalıplama makineleri bulunmaktadır.

Tasarıma bakacak olursak, BEAW rulmanlarındaki dış bileziğin yan yüz çapları şimdi geleneksel rulmanlardan daha büyük, iç bileziğin her iki yan omuz çapı ise daha küçüktür. En önemli avantajlardan biri ise iç bilezik ve kafes arasındaki hacmin arttırılmasının, rulmanda daha iyi yağ akışı sağlamasıdır. Aslında, yağ geçiş hızı %40 oranında artmıştır.

BEAW serisinde standart ürünler olarak temin edilebilen, 60 ila 80 mm çaplı 5 rulman bulunmaktadır. Bu rulmanlar daima eşleşebilir ve bu nedenle önceki BW serisinin ‘G’ sonekinin yerine geçen "SUB" sonekini taşır.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız