Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Otomotiv - 2018-11-12

NSK Automechanika 2018

NSK, Automechanika Frankfurt fuarında son derece başarılı bir katılım gerçekleştirerek Bağımsız Otomotiv Yenileme Pazarındaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. 

Automechanika Frankfurt 2016'da ProKIT'in lansmanını takiben NSK, artık mevcut referans serisini genişleterek, bunları bu yılki fuarda büyük bir vitrinde sergiledi. ProKIT tek kutu çözümleri sadece %100 orijinal rulmanları ve yüksek kaliteli bileşenleri içerir, bu da tekerlek porya rulmanlarının değiştirilmesini daha hızlı, daha güvenli ve daha güvenilir hale getirir.

NSK standındaki popüler bir özellik, ziyaretçilerin, bir dizi komponentin bir bilyalı rulman içine monte edilmesini içeren eğlenceli Rulman Montajı Aktivitesi idi. Rulman montajını doğru şekilde tamamlamayı başarmış olanlar, hediye olarak evlerine hediye rulman götürme şansı elde etti. En hızlı montajı gerçekleştiren kişi (55 saniye) için ise özel bir ödül olarak; seçtiği bir Grand Prix için Formula 1 bileti kazandı.

 

Standın başka bir yerinde NSK, kapsamlı eğitim teklifini sundu. İsteğe bağlı eğitim, porya rulmanlarının doğru montajı hakkında bilgi veren montaj videolarıyla birlikte, porya rulmanları hakkında bilginin arttırılması için bir takım ipuçları ve püf noktaları içeriyor.

 

NSK ayrıca, porya rulmanlarının otomotiv endüstrisine yönelik özel bir çözüm uzmanı olan GEDORE'un araçlarıyla nasıl kullanılacağını da gösterdi. Sunum sürecin bu araçlarla ne kadar hızlı, güvenli ve güvenilir olduğunu vurgulamak için tasarlandı.

 

Ek takım desteği için garaj gereksinimleri NSK tarafından belirlendi, bu yüzden şirket şimdiden gelecekteki aktiviteleri planlama sürecine başladı. Bu faaliyetler garajların, işleri daha hızlı ve maliyet açısından daha etkin bir şekilde tamamlanmasını mümkün kılan araçları belirlerken, aynı zamanda güvenliği önemli ölçüde artırmasına yardımcı olacaktır.

 

A062018-N-Image1.jpeg – “Daha hızlı, daha güvenli, daha güvenilir”: NSK’nın Automechanika Frankfurt’taki Bağımsız Otomotiv Yenileme Pazarında verdiği mesaj.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız