Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2018-06-13

Supplier Award from Toyota Motor Europe

NSK İğneli Rulman Polonya, Toyota Motor Europe'tan Kalitede Başarı Tedarikçi Ödülü 2017 ile onurlandırıldı. Ödül, 27 Mart'ta Belçika'nın Brüksel kentindeki Autoworld eski model araba müzesinde düzenlenen, 2018 Toyota Motor Europe Yıllık İş Toplantısı’nda sunuldu.

 
Her yıl, Toyota Motor Europe ve Avrupalı tedarikçilerden üst düzey yöneticiler, son mali yıla bir göz atar. Kalitede Başarı Tedarikçi Ödülü 2017, 2008 ve 2014'teki benzer başarılar sonrasında NSK İğneli Rulman Polonya'ya sunulan üçüncü Toyota Motor Europe ödülüdür. Ödülün kazanılması, PPM de dâhil olmak üzere milyonlarca parçada kaç tane kusurun verildiğini ölçmek için birçok OEM tarafından kullanılan bir dizi KPI'ya (temel performans göstergeleri) dayanmaktadır. Garanti talepleri ve hasar yönetimi, ödül için incelenen diğer KPI'lar arasındadır. Yoğun bir değerlendirme sürecinden sonra 2017 için verilen ödül, diğer NSK üretim tesisleriyle birlikte, 2005 yılından beri Toyota Motor Europe'a ürün (çoğunlukla iğne makaralı rulmanlar) tedarik eden NSK İğneli Rulman Polonya'ya verildi.

NSK, külbüratör kulları için de dâhil olmak üzere otomotiv uygulamaları için çok çeşitli iğneli rulmanları üretmektedir. NSK iğneli rulmanlarının düşük sürtünme özelliği ve yüksek dayanıklılığı, motor valflerini verimlilik ve güvenilirlikle açmak ve kapamak için kamın kuvvetini kaldıran kavrama kolları için idealdir.

NSK'nın Avrupa üretim tesisleri, şanzıman uygulamaları için kafesli ve iğneli makara takımları da üretmektedir. İç veya dış bilezik içermeyen bu ürünlerin ince kesitleri küçük bir zarf içerisinde maksimum yük taşıma kapasitesi sağlar. Düzgün yağlama ile , hassas makara kılavuzluğu sağlayan benzersiz kafes sayesinde yüksek hızlarda çalışabilirler. Ayrıca kafesli  ve iğne makaralı düzeneklerde kontrol edilen makara kenarları , gerilmeleri azaltan  ,  kaçıklığı azaltan ve rulman ömrünü uzatan optimum bir profile sahiptir.


Fotoğraf :  NSK İğneli Rulman Polonya Üretim ve Kalite Güvence Müdürü Michal Kozub, ödülü Toyota Motor Europe Araştırma ve Geliştirme, Ürün Mühendisliği ve Satın alma Genel Müdür Yardımcısı Bay Kiyohito Morimoto'dan aldı. © NSK
Photo: Toyota Motor Europe

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız