Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Otomotiv - 2018-10-01

NSK ProKIT

Bu yılki Automechanika Frankfurt fuarında yer alan önemli bir açıklamada, NSK Avrupa, bağımsız otomotiv satış sonrası pazarına (IAM) yönelik mevcut ürün yelpazesine önemli bir genişleme yaptığını yayınladı. Şirketin ProKIT serisi tekerlek poyrası rulmanları kapsamı, Avrupa'nın en popüler otomobillerini daha da fazla kapsayacak şekilde genişletildi.

 

ProKIT  poyra rulmanı kitleri, % 100 orijinal rulman ve yüksek kaliteli bileşenler içeren, tek bir kutu çözümünü temsil etmektedir  ve yedek parça değiştirme prosedürlerini daha hızlı, daha güvenilir ve daha emniyetli hale getirmektedir. Kapsamını, Avrupa'daki en yaygın poyra  rulman onarım uygulamalarını kapsayacak şekilde genişleten NSK, 100 yılı aşkın bir süredir yüksek kaliteli rulmanların tasarlanması ve üretilmesi konusundaki deneyimini sürekli olarak aktardığı IAM'de büyümeye devam ediyor. Bu düşünce göz önünde bulundurulduğunda, serinin genişlemesi, daha fazla ProKIT çeşidi - daha da fazla araç modeline uyacak şekilde  -  2018 yılı içinde piyasaya sürülecektir.

En son ProKIT serisi genişlemesi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen distribütörler veya tamirhaneler, Avrupa  TecDoc  veri tabanını ziyaret edebilir.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız