Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2019-07-15

NSK'nın takım tezgahları için DIN standartlarında üretilen vidalı milleri yüksek hız ve yüksek yükleme kapasitesi sunacak şekilde tasarlandı

NSK’nın bu yılki EMO Hannover 2019 fuarında yer alan kapsamlı portföyündeki sergiler arasında, aralarında piyasaya yeni sunulmuş DIN standartlarında üretilen bir dizi vidalı milin ve yeni seri uzun ömürlü hassas vidalı millerin de bulunduğu, takım tezgahları için kayda değer ürünler yer alacak. Ayrıca, daha yüksek hassasiyet ve hız için bir dizi optimize edilmiş fener mili rulmanları  da sunulurken, toza dayanıklı keçelerle  donatılmış bir dizi lineer makaralı kılavuz da tanıtılacak. 16-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan EMO Hannover'i ziyaret edecek olanlar, NSK'yi salon 7 B34 no'lu standda bulabilirler.

Takım tezgahı uygulamaları için DIN standartlarında üretilmiş yüksek hızlı vidalı miller

EMO Hannover'deki NSK vitrininde, yüksek hız ve yüksek yük kapasitesinin yanı sıra düşük ses seviyesi sunmak üzere tasarlanan DIN standartlarında üretilmiş yeni vidalı miller tanıtılacak. NSK'nın tescilli TF rulman çeliğinin kullanılmış olması sayesinde 1,4 kat fazla dinamik yük değerine ulaşılabilir.

Ayrıca, NSK’nın aşınmayı minimuma indirerek çalışmasını sağlamak için yeni geliştirilen yüzey işleme teknolojisini kullanan yeni, uzun ömürlü, hassas vidalı mil serisi dikkatleri üzerine çekecek. Yağ filmi oluşumunu büyük ölçüde arttırmak için yuvarlanma yollarına  özel bir yüzey dokusu uygulandı. Düşük hızlı, kısa stroklu, salınımlı işlem türleri sırasında tatmin edici bir yağ filminin oluşturulması genellikle zordur. Ancak bu tip şartlar altında bile uzun ömürlü hassas vidalı milleri standart NSK ürünlerine göre üç kat daha fazla dayanıklıdır. Vidalı miller, EDM (elektro erozyon ile işleme) makinelerinin yanı sıra, şekil verme ve kalıplama gibi yüksek hassasiyet gerektiren işlemler için idealdir.

NSK'nın otomatik transfer (toplama ve yerleştirme) sistemleri için değiştirilebilir vidalı miller, fuarın diğer bir ilgi odağı olacak. Burada mil ve somun ayrı ayrı hazırlanır, böylece NSK rastgele eşleşme özelliğini sağlayarak bunları değiştirilebilir hale getirir. C7 hassasiyet seviyesi sunan NSK değiştirilebilir vidalı miller, 15-32 mm arasında değişiklik gösteren mil çapları ve 5-20 mm arasında değişiklik gösteren hatve boyutları ile piyasaya sunulacak. Ayrıca NSK K1 yağlama ünitesi de eklenebilir..

Sergilenecek bir diğer yenilik ise firmanın önceki ürünlerine kıyasla iki kat daha fazla hizmet ömrü ve 1,3 kat daha yüksek dinamik yük kapasitesi sunan, enjeksiyonlu kalıplama makineleri için S-HTF vidalı mil serisi olacak.

Daha yüksek hassasiyet ve hız için optimize edilmiş  Spindle/ Fener mili rulmanları

NSK, kısa süre önce piyasaya sürülen tek sıralı silindirik makaralı rulmanlarını ''Robustride' adıyla sunmaya başladı. Robustride serisi rulmanların temel özelliği, özellikle takım tezgahlarının fener mili tahrikinde kullanılmak üzere geometri ve kılavuzun geliştirildiği kafestir. Bu optimizasyon çalışmasının sonuçları yağlama maddesinin daha iyi dağılmasını ve buna bağlı olarak dönen rulmanların içinde azaltılmış ve düzenlenmiş ısı oluşumunu içeriyor, böylece yüksek yükler altında bile aşınmayı en aza indiriyor.

Bir başka rulman çözümü, makine milinde çalışırken gösterilecek olan Sursave kafesine sahip ultra yüksek hızlı eğik temaslı bilyalı rulman Robust serisi ile gösterilecektir. Kafes, yüksek hız koşullarında çalışan geleneksel rulmanlara kıyasla %20 daha az ısı üretilmesini kolaylaştırır.

Yüksek performanslı lineer hareket

NSK, takım tezgahlarının kullanım ömrünü ve güvenilirliğini artırmak için son derece toz geçirmez V1 keçeleri ı ve V1 alt keçeleri olan yeni RA serisi lineer makara kılavuzlarını sunacak. Toz geçirmez performans ve düşük sürtünme direnci, keçe dudağının şeklini ve temasını optimize ederek ve yüksek aşınma direncine sahip bir keçe malzemesi kullanılarak sağlanmıştır. RA serisi EMO Hannover'de bir su haznesinde gösterilecektir.

EMO 2019'da NSK: salon 7, stand B34.

 

Resim 1)  NSK'nın takım tezgahları için DIN standartlarında üretilen vidalı milleri yüksek hız ve yüksek yükleme kapasitesi sunacak şekilde tasarlandı

Resim 2)  NSK'nin uzun ömürlü hassas vidalı milleri yeni geliştirilen yüzey işleme teknolojisine sahiptir

Resim 3) Özel Robustride rulman kafesi, yüksek yüklerde bile aşınmayı en aza indirmeye yardımcı olur  

Resim 4) RA serisi lineer makara kılavuzları, toza dayanıklı alt keçe olarak V1  keçesi  ile donatılmıştır 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız