Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2019-07-30

NSK’nın Çek Cumhuriyeti'nde Sertifikalı ilk AIP Ortağı Coroll oldu

NSK, en son sertifikalı AIP Ortağı olan Coroll s.r.o'nun, Çek Cumhuriyeti'nde bu belgeyi alan ilk yetkili distribütörü olduğunu ilan etti. Sertifika, 13 Mayıs'ta gerçekleştirilen bir ödül töreniyle, NSK tarafından büyük ilerleme kaydeden firmalara verilen "Geleceğe Doğru İnsan" (Man towards future) ödülüyle birlikte, şirketin yöneticilerine takdim edildi. Coroll, NSK'nın Polonya şubesi tarafından Sertifikalı AIP Ortağı olmaya aday gösterilmişti.

Kalite odaklı yaklaşımıyla Coroll, Çek Cumhuriyeti'nin en büyük, rulman, vidalı mil ve  lineer hareket teknolojisi distribütörlerinden biridir. 1995 yılında kurulan ve hem yeni ürünler tasarlamak hem de mevcut ekipmanın işlevselliğini optimize etmek amacıyla müşterileriyle birlikte çalışan şirket, kapsamlı teknik yeteneklere  sahiptir. Şirketin amacı, her zaman müşterileri için teknik açıdan en uygun ve maliyet etkin çözümler sunmak olmuştur. 

Bu anlayış temelinde, Coroll'un şirket gelişiminde bir sonraki adımı atmaya ve NSK'nın büyüyen AIP (Katma Değer Programı) Sertifikalı Ortakları arasına katılmaya hazır olduğu aşikardı. Sadece 10 aşamalı bir planı başarıyla tamamlayabilen distribütör ortaklar, yoğun eğitim ve saha içi değerlendirmeler gerektiren bir süreç sonrasında, Sertifikalı AIP Ortağı olabilmektedir.

Coroll'a uygulanan program şu önemli aşamalardan oluşmuştur: durum analizi (müşteri problemlerini anlama ve değerlendirme); çözüm tasarımı (maliyetler, yatırımın geri dönüş analizi ve diğer ilgili bilgiler dahil); tespit edilen çözümün hayata geçirilmesi; cari tasarrufların muhasebesi; ve çözümü diğer faaliyet alanlarına yayma.

Uzman NSK personeli, NSK ürün, araç ve hizmetlerinin yanı sıra, etkili bakım ve muayene, sahte rulman farkındalığı ve sektörün geleceği gibi çok sayıda önemli endüstriyel konulara odaklanan kapsamlı bir eğitim vermiştir. Müşteri lokasyonlarında saha içi eğitimlerine başlamadan önce, ilk olarak, aday firmanın tesislerinde hem teorik ve hem de pratik eğitim verilmiştir. Bu sürecin tamamlanması bir yıldan fazla sürmüştür.

Coroll’un yeni edindiği bilgi ve becerilerin çelik endüstrisinde faaliyet gösteren, iki müşteride (çelik levha üreten soğuk hadde fabrikası ile çelik boru üreten bir haddehanede) tecrübe edilmesine karar verilmiştir. Soğuk hadde fabrikasında, quarto ters haddeleme tezgahlarında uygulanan bir AIP projesi yıllık 56.921 Euro maliyet tasarrufu sağlarken, diğer haddehanedeki delme ekipmanıyla ilgili başka bir proje 32.820 Euro tasarruf sağlamıştır. Bu rakamlar, NSK’nın başarısı kanıtlanmış AIP girişiminden  yararlanan şirketlerin elde edebileceği tasarrufu ortaya koymaktadır. Ayrıca, yetkili distribütör, NSK'nın gözetimi altında, doğru rulman kontrolü, taşıması ve bakımı konularında müşteri eğitimi vermiştir.

NSK'nın CEE (Orta ve Doğu Avrupa) bölgesindeki Sertifikalı beşinci AIP Ortağı olan Hronov merkezli Coroll'un durumu, bundan sonra yıllık olarak gözden geçirilecektir. Sertifikasyon, takım tezgahları, çelik üretimi, transmisyon, kağıt ve demiryolu üretimi gibi hassasiyet gerektiren sektörlerde uzun süredir başarılı bir şekilde faaliyet gösteren firmanın teknik uzmanlığını esas almıştır.

Avrupa AIP Servis Müdürü Tim Cains, "Yetkili distribütörlerin komple çözümler sunabilen uzman, sertifikalı AIP Ortakları ağına dahil olmasıyla, NSK, tam anlamıyla teknik ve özelleştirilmiş hizmet vermeye her geçen gün daha da yaklaşmaktadır." açıklamasında bulunmuştur.

NSK Avrupa web sitesinde "Distribütör Bulma" özelliğini kullanarak, ülkenizdeki Sertifikalı AIP Ortaklarını görüntüleyebilirsiniz.

Fotoğraf

1)  AIP Ortağı sertifikasının verilme töreninde soldan sağa: Coroll s.r.o Ticari Direktörü Marek Fulka; Şirket Sahibi ve Genel Müdürü Martin Houstek; NSK Avrupa Endüstriyel İş Birimi (EIBU) ve CEE Bölge Müdürü Marek Ziolkowski; ve Çek Cumhuriyeti EIBU (NSK) Satış Mühendisi Karel Svab.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız