Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Lineer Hareket Kontrol - 2019-09-05

NSK, EMO 2019'da somun ve milin serbest bir şekilde kombine edilebildiği yeni bir vidalı mil serisini tanıtacak. Bu tasarım sayesinde hem satıcılar hem de son kullanıcılar, yüksek kaliteli vidalı milleri küçük miktarlarda stoklayabilecek veya satın alabilecek.

Yüksek hassasiyetli tahrik elemanlarından biri olan vidalı miller, her zaman müşterinin belirttiği özelliklere göre tasarlanmakta ve belirli bir görev için uyarlanmaktadır. Üretici daha sonra gerekli ön yükü sağlamak amacıyla, fabrikada eşleştirilen somun ve mil takımlarını tedarik etmektedir.

Dünyanın en büyük hassas vidalı mil üreticisi olan NSK bu seneki EMO fuarında, tek tek eşleştirilmiş somun-mil kombinasyonu kullanmayı gerektirmeyen yeni bir vidalı mil serisini tanıtıyor. Artık somun ve mil, rastgele eşleşme ilkesine göre istenilen şekilde değiştirilebilir.

Yüksek hızlı ve düşük gürültülü uygulamalara yönelik NSK BSS serisini temel alan NSK değiştirilebilir vidalı milleri, C7 hassasiyet sınıfında kullanıma hazır hale getirilmiştir. Bu yeni seri, 5 ila 20 mm hatveye sahip 15 ila 32 mm'lik mil çaplarında sunulmaktadır. Flanş ve montaj deliklerinin boyutları ve tolerans sınıfları, DIN 69051 (ISO 3408) standardının gerekliliklerini karşılamaktadır. İsteğe bağlı olarak somun gövdeleri, NSK K1 yağlama ünitesi ile donatılabilir.

Eşsiz tasarımı sayesinde bu üniteler, standart olarak çok düşük eksenel oynama ile sevk edilmektedir. Gerektiği takdirde, bir NSK bayisinde veya doğrudan NSK'de bilyaların boyutu değiştirilerek istenilen ön yük elde edilebilir.

Yeni seri, pick-and-place (al ve yerleştir) sistemlerini içeren uygulamaların yanı sıra, montaj, yükleme boşaltma ve şirket içi taşımaya yönelik otomatik taşıma üniteleri için de idealdir. Farklı şekilde kullanımlar da mümkündür.

Somun ve milin serbestçe değiştirilebilmesi, kullanıcılar için, gerekli vidalı milinin kolaylıkla alınması veya stoktan sipariş verilmesi ve daha sonra şirket içinde ya da yetkili bir NSK bayisinde uygun boya kesilmesi avantajı oluşturmaktadır. Sonuçta, kullanıcılar eşsiz bir esneklikten faydalanabilecek ve özel makine veya prototipleri için ihtiyaç duyabilecekleri farklı boyutlu vidalı milleri derhal kullanıma hazır hale getirme imkanına sahip olacaklar.

EMO 2019'da NSK: Salon 7, Stand B34.




Fotoğraf: Yeni vidalı mil serisinde somun ve mil, rastgele eşleşme ilkesine göre tasarlandı.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız