Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Lineer Hareket Kontrol - 2019-08-06

NSK tasarım aracı Click!Speedy kullanıcıların detaylı özelliklere sahip özel tasarım NSK lineer kılavuzlar yaratmalarına olanak sağlar

Artık makina üreticileri  nerede olurlarsa olsunlar, özel lineer kılavuzlar oluşturmak için  hızlı ve kullanımı kolay  pratik  bir çevrimiçi  araca NSK'dan erişebilir. NSK lineer kılavuz tasarım aracı Click!Speedy tür, ebat, uzunluk, keçe, yağ ve yağlama ünitesi gibi özelliklere dayanan  özel sipariş   parçalar üretme kapasitesine sahiptir. Her bir çalışmada, özelleştirilmiş lineer kılavuzun parça numarası, veri  sayfası, PDF çizimi ve CAD verisi bir indirme bağlantısı ya da e-posta olarak verilir.

Günümüzün endüstriyel makine sektöründe pazara sürüm süresi çok önemlidir. Eğer özel bir lineer kılavuza gerek olursa, uzayan uğraşlar projenin ilerlemesinde genel olarak masraflı olabilmektedir. NSK bunu da akılda tutarak, şirketin rastgele eşleşen lineer kılavuz serisinin (normal ve hassas seviye NH/NS/LW/RA/PU/PE) tamamının özelleşmiş tasarımını kolaylaştıran Click!Speedy'i yarattı.

Tasarım özellikleri bir yana Click'Speedy kullanıcıları, sistem tarafından yaratılan parça numarasını kullanarak NSK satış ofisinden ya da dağıtımcı ağından tasarlamış oldukları parçanın fiyat, teslimat ve alım bilgilerini talep edebilmektedir.

Süreci başlatmak için üç temel işlev mevcuttur. Kullanıcılar 'Eşdeğer model'i seçerek NSK'dakilere denk gelen rakip parça numaralarına referans verebilir. Özellikleri karşılaştıran bir tablo gösterilecektir. Alternatif olarak kullanıcılar, mevcut NSK serisi lineer kılavuzlar kullanılarak özelleştirilmiş tasarımların yaratılabildiği 'model seçme' seçeneğini seçebilir. Son olarak 'NSK model numarasını gir' seçeneği seçilebilir. Bu seçenekte mevcut NSK parça numaralarına dayanarak özellik/CAD verilerini içeri aktarmak mümkündür. Kullanım kolaylığı gözetilerek tasarlanmış olmasına rağmen yardıma ihtiyaç duyan herhangi bir kullanıcı eksiksiz 'kullanım kılavuzunu' PDF formatında bir düğmeye tıklayarak inidirebilir.

NSK'nın kaliteli ve hassas lineer kılavuzları  takım tezgahları, yarı iletken üretim ekipmanları, genel endüstriyel cihazlar ve medikal ekipmanları da içeren farklı endüstri alanlarında kullanılmaktadır. Gerçekleştirilecek uygulamaya uygun ve her biri de farklı hassasiyet seviyesi, kaplama ve yağlama malzemesine sahip olan lineer bilye kılavuz ya da lineer makaralı kılavuz türleri ISO standartlarına göre önerilebilir. Aslında NSK K1 uzun dönemli yağlama üniteleri bakım gerektirmeden çalıştırmayı sağlamak için de kullanılabilir.

NSK lineer kılavuz tasarım aracı  Click!Speedy'e www.click-speedy01.nsk.com/speedyweb/LIinit.do adresinden erişilebilir.

www.click-speedy01.nsk.com/speedyweb/LIinit.do



EMO 2019'da NSK: salon 7, stand B34.

 

Resim 1) NSK tasarım aracı Click!Speedy kullanıcıların detaylı özelliklere sahip özel tasarım NSK lineer kılavuzlar yaratmalarına olanak sağlar

Resim 2) NSK lineer kılavuzları yüksek hassasiyet ve sıradışı kalite sunar

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız