Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Kurumsal - 2019-04-12

NSK Hesaplama Araçları

NSK, son kullanıcılar için olası tasarrufları öngörebilen iki yeni Hesaplama Aracını tanıttı. Şirketin rulman çözümlerinin kalitesi ve uzun ömürlülüğü, ürünlerin kullanım ömrü boyunca önemli maliyet tasarruflarının elde edilmesini sağlıyor. NSK, köklü ve başarısını kanıtlamış Katma Değer Programı (AIP) ile yakından ilişkili olan web tabanlı Hesaplama Araçlarını geliştirdi. Bu araçlar, son kullanıcıların tekliflerde sunulan tasarruf fırsatlarını ve amortisman süresini öğrenmesini sağlıyor.

Maliyet Tasarrufu ve Fayda Maliyet Analizi adlı iki yeni Hesaplama Aracı piyasaya sunuldu. Birden çok para birimi seçeneği ve dil arasında tercih yapılabilir, ayrıca PDF raporları indirilerek son kullanıcıya e-posta ile gönderilebilir.

Maliyet Tasarruf Aracı, her türlü endüstri veya uygulama için, rulmanlarla ilişkili tüm maliyetlerin tanımlanmasını, toplam tasarrufun karşılaştırılmasını ve hesaplanmasını sağlar. Fayda Maliyet Analizi aracı (MTBF), maliyet tasarrufu hesaplamasını tamamlamak için makinanın toplam bakım maliyetlerini inceler ve NSK rulmanları kullanılmaya başlandıktan sonra hangi noktada yatırımın amorti edileceğini hesaplar. Amortismandan sonra yeni çözüm, genellikle toplam bakım maliyetlerinin azaltılmasına katkı sağlar.

Müşterilerin NSK rulmanları ile ilgili verileri ve son kullanıcının daha önce kullandığı çözümü az sayıda alana girmesi yeterlidir. Hesaplama Araçlarının kullanımı kolaydır ve sonuçları anında oluşturulur. Dil ve para birimi seçenekleri İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Lehçe, Türkçe, Portekizce, Japonca, Çince ve Korece dillerini içerir.

NSK, Katma Değer Programı (AIP) kapsamında müşterilerine toplam sahip olma maliyeti tasarrufları sağlamaya kararlıdır. Dolayısıyla bu son derece kullanıcı dostu Hesaplama Araçlarının piyasaya sürülmesi, anlaşılır bir biçimde düzenlenen PDF raporlarında elde edebileceği maddi kazançları görebilecek son kullanıcılar için oldukça faydalıdır. Hesaplama Araçlarına www.aip.calculations.nskeurope.com web sayfasından erişilebilir. 

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız