Distribütörler

Ürün arama

Ara
İletişim

Otomotiv - 2019-06-14

NSK ve Volkswagen, direksiyon sistemlerindeki yenilikleri daha da ilerletmek amacıyla 7 Haziran 2019 tarihinde iki şirketin direksiyon bölümleri arasında resmi bir iş birliği anlaşması imzalandığını duyurdu. Her iki şirket de geliştirme faaliyetlerinde kapsamlı iş birliği kurulması konusunda uzlaştı.

 

Volkswagen AG Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Stefan Sommer, "Dünyanın önde gelen direksiyon sistemleri üreticilerinden NSK ile yaptığımız iş birliği anlaşması, uluslararası geliştirme ve üretim faaliyetlerimizi stratejik olarak genişletmek ve şasi işinde yenilikçi gücümüzü artırmak açısından anlamlı bir adım," dedi.

 

Volkswagen Group Components CEO'su Thomas Schmall ise, "Volkswagen Grubu uzun yıllardır direksiyon alanında uzman. Bu geniş kapsamlı geliştirme işbirliği, her iki ortağın teknik bilgi birikiminden yoğun biçimde faydalanarak gelecekteki ürünlerimizi daha da ileri taşımamızı sağlayacak," diye ekledi.

 

NSK Direksiyon ve Aktüatör Bölümü Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Masatada Fumoto, "Volkswagen'la yaptığımız iş birliği anlaşması, ürün portföyümüzü genişletmek ve küresel üretimimizi artırmak açısından stratejik önem taşıyor. Her iki taraf birçok farklı alanda birbirini tamamlıyor. Yeniliklere öncülük etmeye devam ederken ilişkilerimizi daha da güçlendireceğiz," dedi.

 

NSK, 1916'da Japonya'daki ilk rulman üretimine başladığı günden bu yana gelişerek temel devinim ve endüstri uygulamalarını destekleyen Hareket ve Kontrol çözümleri alanında araştırma, tasarım ve üretim yapan küresel bir kuruluş haline geldi. Şirket şu anda Japonya'nın en büyük, dünyanın ise pazar payı açısından üçüncü büyük rulman tedarikçisidir. NSK ayrıca elektrikli direksiyon sistemlerinin yanı sıra, vidalı mil üretimi ve teknolojisinde de dünya lideridir.

 

Volkswagen Group Components hakkında daha fazla bilgi almak için www.volkswagenag.com/group-components adresini ziyaret ediniz.

 

NSK hakkında daha fazla bilgi almak için www.nskeurope.com adresini ziyaret ediniz.

İletişim Ara

Lütfen seçiniz _

Sonuçlarınız